Κρεοπώλης “επιτέθηκε” σε vegan ακτιβιστές με χοιρομέρια και μπριζόλες. – video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σάλο έχει προκαλέσει στην Μεγάλη Βρετανία, η αντίδραση ενός εργαζόμενου σε κρεοπωλείο όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με μία ομάδα vegan ακτιβιστών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την πώληση αλλά και την κατανάλωση κρέατος.

Η ομάδα των διαδηλωτών έκανε την παρέμβασή της στην αγορά Kirkgate της πόλης Mπράντφορντ, καλώντας τους καταναλωτές να μην αγοράζουν κρέας, κάτι που προκάλεσε την πρωτότυπη αντίδραση του κρεοπώλη.

Αφού άρχισε να λογομαχεί με τους ακτιβιστές, στη συνέχεια άρπαξε μπριζόλες κι ό,τι άλλο βρήκε μπροστά του κι άρχισε να κυνηγάει τους διαδηλωτές, ενώ προσπάθησε επανειλημμένα να ακουμπήσει τους ακτιβιστές με τα κομμάτια κρέατος, προφανώς γνωρίζοντας την απέχθεια και τον αποτροπιασμό τους για τα νεκρά ζώα.
Ο κρεοπώλης και η… γουρουνοκεφαλή

Μάλιστα, ένας συνάδελφος του οξύθυμου κρεοπώλη, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα: Τοποθέτησε πάνω στον πάγκο του μαγαζιού μία γουρουνοκεφαλή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να “πικάρει” τους ακτιβιστές.

Η ένταση εκτονώθηκε μετά την έλευση της αστυνομίας και τις εκατέρωθεν καταγγελίες, ενώ το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε κάνει τον γύρο του διαδικτύου και των social media, με δεκάδες χρήστες να χρησιμοποιούν βαριές εκφράσεις για τον κρεοπώλη, ενώ αρκετοί ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των οξύθυμων υπαλλήλων.

Posted by Ginette Lindström on Saturday, July 28, 2018

Πηγή: www.newsit.gr