Ανακάλυψαν το σκοτεινό παρελθόν του και τον σκότωσαν – Άγρια δολοφονία 54χρονου που μετακόμισε στη γειτονιά τους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στη σύλληψη τριών αντρών για τη δολοφονία του 54χρονου David Gaut στο New Tredegar, στη νότια Ουαλία, προχώρησαν οι αρχές.

Ο David Gaut είχε μετακομίσει στην περιοχή έξι εβδομάδες νωρίτερα. Είχε φυλακιστεί το 1985 για τη δολοφονία του 17 μηνών Chi Ming Shek και αφέθηκε ελεύθερος το 2017.

Οι ντόπιοι υποστηρίζουν ότι είχε κρύψει το ανατριχιαστικό παρελθόν του και έλεγε ότι έκανε φυλακή επειδή σκότωσε στρατιώτη και όχι ένα μικρό παιδί.

Ήταν τρεις γείτονές του που τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου όταν ανακάλυψαν το σκοτεινό παρελθόν του. Βρέθηκε νεκρός με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο το Σάββατο. Σε απόσταση 11 μιλίων από εκεί που ο ίδιος είχε σκοτώσει το 17 μηνών αγοράκι Chi Ming Shek.

Οι Darren Evesham, 47, David Osbourne, 51 και Ieuan Harley, 23, όλοι από το New Tredegar, κατηγορούνται για τη δολοφονία του.
Σοκαρισμένη η μητέρα του θύματός του

Η μητέρα του Chi Ming Shek, Jane Pickthall, σοκαρίστηκε από τα νέα της δολοφονίας του. Αρνήθηκε να σχολιάσει τη δολοφονία του από γείτονές του.

Ο 54χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος τον Νοέμβριο και πήγε στο New Tredegar τον περασμένο μήνα. Οι ντόπιοι ανακάλυψαν το αρρωστημένο παρελθόν του στο Google.

Υπάρχουν φωνές στην περιοχή που υποστηρίζουν την άγρια δολοφονία του. «Έπρεπε να έχει την ίδια αντιμέτωπιση με το θύμα του. Οφθαλμός αντί οφθαλμού».

Ο Gaut είχε πει στους νέους γείτονές του πως έκανε 33 χρόνια φυλακή για τη δολοφονία ενός στρατιώτη. Φαίνεται πως δεν τους έπεισε και έψαξαν το παρελθόν του στο Google.

Έκανε τότε babysitting στο μωρό της κοπέλας του όταν χτύπησε το 17 μηνών βρέφος. Του έκαψε τα πόδια και έκρυψε το κακοποιημένο άψυχο κορμάκι του σε μια συρταριέρα.

Έκανε σεξ με τη μητέρα του βρέφους μετά τη δολοφονία. Ήταν το επόμενο πρωί που ανακάλυψε το μωράκι της νεκρό. Του είχε σπάσει το χέρι και είχε κατάγματα στο κρανίο.

Πηγή: Dailymail