Αγώνας δρόμου για να μείνει στην ζωή διάσημος μάγος – Τον δάγκωσε κόμπρα.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι από τους πιο διάσημους μάγους και γητευτές. Ο Αρέφ Γκαφούρι Τούρκος πολίτης, ιρανικής καταγωγής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά το δάγκωμα μιας κόμπρας. Το φίδι τον δάγκωσε μια κόμπρα που χρησιμοποιεί στις παραστάσεις του και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Τουρκίας.

Η οικογένειά του και οι γιατροί έχουν στην διάθεσή τους λιγότερες από 24 ώρες για να βρουν το αντίδοτο στο δηλητήριο της κόμπρας από μόνο δυο χώρες που το έχουν. Την Γαλλία και την Αίγυπτο! Ήδη έχει ναυλωθεί αεροπλάνο για να τον μεταφέρει σε μια από τις δυο χώρες αλλά όλα καθυστερούν λόγω γραφειοκρατίας.

Το ατύχημα έγινε το απόγευμα της Κυριακής και ενώ ετοίμαζε το σόου του σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Το φίδι τον δάγκωσε στον καρπό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και προσπάθησε πιέζοντας το χέρι του να βγάλει όσο δηλητήριο μπορούσε. Όμως, το δηλητήριο είχε μπει ήδη στον οργανισμό του και δυστυχώς αντίδοτο δεν υπάρχει στην Τουρκία.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για το νεαρό μάγο ο οποίος νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας περιμένοντας να δοθεί το πράσινο φως για την σωτηρία του. Για το θέμα έχει παρέμβει και το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Πηγή: www.newsit.gr