"Μέθυσε" το twitter με το… τρέκλισμα του Γιούνκερ. "Και το ασετόν της Μελάνια ήπιε."

Οι μπόμπες που σερβίρουν στις Βρυξέλλες, το ασετόν της Μελάνια και το… τρικούβερτο γλέντι που στήθηκε στο twitter μετά τις σοκαριστικές εικόνες του ανίκανου να σταθεί στα πόδια του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εμφανίζεται σε αυτή την κατάσταση. Που μόνο θλίψη προκαλεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Κομισιόν φέρεται να είναι μεθυσμένος σε επίσημη εκδήλωση.

Αυτή τη φορά, οι εικόνες ήταν πιο σοκαριστικές από τις προηγούμενες. Ένας άνθρωπος ανήμπορος να σταθεί, πόσω δε μάλλον να περπατήσει χωρίς να τον υποβαστάζουν. Να τρεκλίζει και να μοιάζει… τύφλα.

Θυμηθείτε πως εμφανίστηκε στις Βρυξέλλες, στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Και πως είχε εμφανιστεί… άλλες φορές

Η επίσημη «απάντηση» της Κομισιόν πως ο Γιούνκερ δεν ήταν μεθυσμένος αλλά αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα με την ισχιαλγία και πως ένα τροχαίο που είχε πριν χρόνια του έχει αφήσει χρόνια προβλήματα, δεν έπεισε κανέναν.

Κυρίως, δεν έπεισε τους χρήστες του twitter. Ατάκες όπως «και το ασετόν της Μελάνια ήπιε» και «στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ σερβίρουν μπόμπες» και «το παθαίνει συχνά ισχιαλγίες γιατί σκύβει να πιάσει το μπουκάλι» ήταν από τις πιο ήπιες που γράφτηκαν.
Τα tweets «φωτιά» για τον μεθυσμένο Γιούνκερ

«Γι’ αυτό ξεράθηκε η… λίμνη»

Δεν ήταν φυσικά μόνο οι Έλληνες χρήστες του twitter που «γλέντησαν» τον πρόεδρο της Κομισιόν. Χαρακτηριστικό ένα tweet για τη λίμνη από… κρασί που ξεράθηκε όχι εξαιτίας της ζέστης αλλά του Γιούνκερ…

Εκτός από τα tweets που θέλησαν να διακωμωδήσουν την ντροπιαστική εικόνα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπήρξαν και κάποια πιο… οργισμένα. Όπως αυτό: «Ο Γιούνκερ είναι ντροπή! Ασεβής προς τους Ευρωπαίους, αυτός ο κλόουν είναι ο πιο ισχυρός πολιτικός της ηπείρου μας!»

Όπως και να έχει, η εικόνα ενός ανθρώπου που κρατά στα χέρια του τις τύχες τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων να παραπατά και να μην μπορεί να περπατήσει, μόνο θλιβερή μπορεί να είναι. Μόνο λύπη μπορεί να προκαλέσει. Λύπη όχι μόνο για τον ίδιο αλλά κυρίως για εκείνους που τον αφήνουν να εκτίθεται με τέτοιο τρόπο…

Πηγή: www.newsit.gr