Τα σχόλια για τον ανδρισμό του, η λεσβιακή περιπέτεια και ο φόνος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αντιμέτωπος με ισόβια για τον φόνο της γυναίκας του βρίσκεται ο 49χρονος David Clark.

Ο τσακωμός του David Clark με τη 44χρονη γυναίκα του Melanie για τον δεσμό της με την 31χρονη κόρη στενού τους φίλου Katie Bastians οδήγησε στον φόνο.

Ο David Clark έσφαξε τη γυναίκα του πάνω σε καβγά. Τον ταπείνωνε επανειλημμένα για το μέγεθος του πέους του και του έτριβε στα μούτρα για τη συνεύρεσή της με την 31χρονη δημοσιογράφο Katie Bastians.

Τη μαχαίρωσε στο στήθος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και κάλεσε αμέσως τις αρχές. Ομολόγησε το έγκλημά του. Η 44χρονη Melanie, που είχε τέσσερα παιδιά από προηγούμενη σχέση, ανακυρήχθηκε νεκρή στο σπίτι του ζευγαριού λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Λίγο αργότερα γύρισαν στο σπίτι οι δύο γιοι της, 22 και 19 ετών, για να μάθουν τα τραγικά νέα από τους αστυνομικούς. Ο Clark συνελήφθη με τις ματωμένες πυτζάμες του στα 49α γενέθλιά του στο σπίτι του στο Bromsgrove.


Η μοιραία νύχτα πριν την αλλαγή του χρόνου

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 10 χρόνια αλλά είχε ταραγμένη σχέση. Είχαν εμπλακεί και οι δύο σε εξωσυζυγικές σχέσεις. Η Melanie είχε βάλει μάλιστα τον σύζυγό της να υπογράψει συμβόλαιο ότι της επιτρέπει να κοιμάται με άλλους. Δεν είχαν παιδιά μαζί, αλλά είχε δύο αγόρια και δύο κορίτσια από προηγούμενη σχέση της.

Ήταν Παραμονή Πρωτοχρονιάς και είχαν πιει τρία μπουκάλια Prosecco ενώ γιόρταζαν στο σπίτι φιλικού τους προσώπου. Όταν γύρισαν σπίτι τον κορόιδεψε για τη συνεύρεσή της με την 31χρονη δημοσιογράφο πριν από δύο μέρες. Καυχιόταν, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, που την είδε με τα σέξι εσώρουχά της.

Η 31χρονη και ο πατέρας της ήταν στενοί φίλοι του Clark για περίπου 20 χρόνια. Είχαν μείνει σπίτι τους τη μοιραία νύχτα. «Ακόμα και πριν παντρευτούν έκανε σχόλια πως έχει μικρό πέος. Είχε κόμπλεξ για αυτό». Ο Clark τη μαχαίρωσε στο στήθος και κάλεσε τις αρχές. Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του και παρακάλεσε τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν όταν έφτασαν.

«Ήταν ένα τραγικό, άσκοπο έγκλημα που κατέστρεψε την οικογένεια της Melanie και άφησε τα παιδιά της να ζήσουν χωρίς μητέρα. Ελπίζω ότι η καταδίκη του θα δώσει μια μικρή αίσθηση τέλους στην οικογένεια της Melanie που έχει επιδείξει τεράστια ανθεκτικότητα και θάρρος στην αντιμετώπιση αυτής της τραγωδίας».

Πηγή: Dailymail