Στραγγάλισε τη μητέρα τους. Προσπάθησε να πείσει τους γιους τους να σκηνοθετήσουν την αυτοκτονία της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Dale Barrett έλυσε τη σιωπή του. Ο πατέρας του στραγγάλισε τη μητέρα του όταν ήταν 8 χρονών και προσπάθησε να τον αναγκάσει να σκηνοθετήσουν την αυτοκτονία της.

Είναι η πρώτη φορά που στα 23 του χρόνια ο Dale Barrett μίλησε για τον βίαιο πατέρα του Anthony Wayne Mundy. Καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία της 34χρονης Janine Mundy και φέτος εξετάζεται αίτημα αποφυλάκισής του.

O Dale μίλησε ανοιχτά για τον εφιάλτη που έζησε και εξακολουθεί να τον στοιχειώνει μετά τη δολοφονία της μητέρας του στο σπίτι της οικογένειας στην Κορνουάλη.

Ήταν μόλις 8 ετών όταν με τον 10χρονο αδερφό του είδαν τον πατέρα τους να στραγγαλίζει τη μητέρα τους. Είχαν ξυπνήσει από τις κραυγές της στις 27 Ιουνίου 2003.

Μετά την άγρια δολοφονία, ο Mundy έντυσε τη σύζυγό του και χρησιμοποίησε σκοινί για να κρεμάσει το πτώμα της πάνω από το κλιμακοστάσιο.Η συγκλονιστική μαρτυρία της δολοφονίας

«Έχω την εικόνα της στο κεφάλι μου ενώ κατέβαινα τις σκάλες. Ήταν κρεμασμένη και είχε μελανιές στον λαιμό της. Μας ζήτησε βοήθεια γιατί ήθελε να σκηνοθετήσει τη δολοφονία της ως αυτοκτονία. Μας ζήτησε να βοηθήσουμε να σηκώσουμε το πτώμα της και να την κρεμάσουμε. Του είπαμε όχι. Έγινε νύχτα και την έντυσε. Μου είπε να πω στην αστυνομία που τηλεφώνησα ότι ήταν αυτοκτονία. Ότι του τηλεφωνήσαμε επειδή φοβηθήκαμε και πανικοβληθήκαμε. Αλλά τότε σκεφτόμουν ότι σκότωσε κάποιον και ίσως σκοτώσει και τον αδερφό μου ή εμένα. Απλά τον έδειξα με το δάχτυλό μου και αυτό ήταν. Μέσα σε λίγα λεπτά χάσαμε και τους δύο γονείς μας. Χάσαμε τον ένα γονιό και τώρα μισούμε τον άλλο. Για μένα είναι νεκρός».

Στη συνέντευξή του στο BBC είπε ότι μισούσε τον πατέρα του που κατέστρεψε την οικογένειά του. «Μέσα σε λίγα λεπτά χάσαμε και τους δύο γονείς μας και έτσι πήγαμε από μια φυσιολογική ζωή στο τίποτα».

Ο Mundy είχε συλληφθεί από τις αρχές με την υποψία ότι προσπάθησε να πνίξει τη γυναίκα του στο μπάνιο 16 μέρες πριν τελικά τη στραγγαλίσει. Είχε τρομοκρατηθεί τόσο πολύ που η Janine Mundy είχε αλλάξει κλειδαριές και έβαλε συναγερμό στο σπίτι.

Τότε ο Mundy βγήκε με εγγύηση και έβαλε σε εφαρμογή το ανατριχιαστικό σχέδιό του. Απενεργοποίησε τον συναγερμό και μπήκε σπίτι. Ο Dale Barrett είπε στη συγκλονιστική συνέντευξη ότι είχε μια φυσιολογική παιδική ηλικία πριν από τον φόνο της μητέρας του και δεν είχε δει ποτέ σημάδια κακοποίησης ούτε είχε ακούσει ποτέ φωνές.

Μετά την πρώτη επίθεση θυμήθηκε μια φορά να είναι με τη μητέρα του στο αυτοκίνητο. Φορούσε μόνο τα εσώρουχά της και μπορούσε να δει ότι ήταν χτυπημένη και μέσα στις μελανιές. Σοκαρίστηκε όταν του είπε τι είχε συμβεί. Μετά τον θάνατό της, η αστυνομία ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της που παραδέχτηκαν ότι θα μπορούσαν να είχαν κάνει παραπάνω πράγματα για να την προστατεύσουν.http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2018/06/26/747425099336732106/640x360_MP4_747425099336732106.mp4

Πηγή: Dailymail