Ξεβράστηκε το πτώμα του αγνοούμενου ράπερ Kenny Mukendi – Αυτοκτόνησε στη Βραζιλία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν από τις 13 Απριλίου που είχαν χαθεί τα ίχνη του ράπερ Kenny Mukendi. Το πτώμα του ξεβράστηκε στην ακτή στις 5 Μαΐου.

Οι αρχές στη Βραζιλία επιβεβαίωσαν πως βρέθηκε το πτώμα του Βρετανού ράπερ Kenny Mukendi. Η σορός του εντοπίστηκε κοντά στο Mirante do Rocandor, στη δυτική ζώνη του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Βρέθηκε κοντά στο σημείο που πιστεύεται ότι έβαλε τέλος στη ζωή του. Τα αποτελέσματα DNA δόθηκαν μόλις τη Δευτέρα στη δημοσιότητα. Η ταυτοποίηση καθυστέρησε λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης.

Η οικογένειά του ενημερώθηκε για το τραγικό του τέλος και οργανώνουν τη μεταφορά της σορού του πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η αρχική αναγνώριση μέχρι να ταυτοποιηθεί και γενετικά η σορός του έγινε βάσει στοιχείων ύψους, φύλου και εθνότητας.

Η οικογένειά του ωστόσο επέμενε στην ταυτοποίηση μέσω DNA για να επιβεβαιωθούν οι εικασίες. Θα διεξάγουν μάλιστα και νέα εξέταση DNA όταν η σορός του μεταφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Αυτοκτόνησε ο ράπερ Kenny Mukendi

Ο ξάδερφός του Rais Bona Bin Mapianda δήλωσε ότι γνωρίζουν το αποτέλεσμα του DNA. «Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Είμαστε σε επαφή με τις βρετανικές αρχές και θα κάνουμε και νέες εξετάσεις. Η οικογένεια είναι συντετριμμένη και θέλει να να θρηνήσει με ιδιωτικότητα».

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο ράπερ Kenny Mukendi έπεσε από βράχο στη θάλασσα για να βάλει τέλος στη ζωή του. Λέγεται ότι είχε βυθιστεί στην κατάθλιψη αφότου άφησε το Λονδίνο. Έφτασε στη Βραζιλία στις 4 Δεκεμβρίου με την ελπίδα να ξεκινήσει τη μουσική του σταδιοδρομία στο Ρίο. Σχεδίαζε να ξεκινήσει μια νέ ζωή με την 20χρονη Βραζιλιάνα φίλη του Renata Lima.

Εξαφανίστηκε στις 13 Απριλίου αφού πήρε ταξί από το στούντιο ηχογράφησης. Λίγο μετά την άφιξη στον προορισμό του απενεργοποίησε μυστηριωδώς όλους τους λογαριασμούς του στα social media και έκανε τη βουτιά θανάτου.

Πηγή: Dailymail