Άντονι Μπουρντέν: Κρεμάστηκε για την Asia Argento;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η αυτοκτονία του διάσημου σεφ Άντονι Μπουρντέν λίγο πριν τα 62α γενέθλιά του προκαλεί απίστευτα ερωτηματικά. Οι φίλοι του τον περιγράφουν σαν έναν ερωτοχτυπημένο έφηβο με την Asia Argento.

Άνθρωποι κοντά στον Άντονι Μπουρντέν αποκαλύπτουν ότι ανησυχούσαν για την τρελή αγάπη που είχε στην Asia Argento. Λίγες μέρες πριν από την αυτοκτονία του ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει στην αγκαλιά του δημοσιογράφου Hugo Clement στη Ρώμη.

Ο Άντονι Μπουρντέν γνώρισε πρώτη φορά την Asia Argento σε ένα επειδόσιο του σόου του Parts Unknown στην Ιταλία το 2016. Άρχισαν να βγαίνουν ένα χρόνο αργότερα και οι άνθρωποι κοντά στον διάσημο σεφ τον περιγράφουν σαν ερωτοχτυπημένο έφηβο κοντά της.

Οι φίλοι του είχαν αρχίσει να ανησυχούν για την αγάπη που έδειχνε στην Asia Argento. «Θα έκανε οτιδήποτε για εκείνη. Ήταν σαν κόκκινη σημαία για τους φίλους του η Asia. Ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της. Τρελός είναι η λέξη κλειδί» δήλωσε πηγή στο People.

Η μάνατζέρ του για το Parts Unkonown, Karen Reynolds, δήλωσε στο περιοδικό πως ήταν ασυνήθιστα επικοινωνιακός τις μέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Φαινόταν ενθουσιασμένος με το τελευταίο του επεισόδιο που γυρίστηκε στο Χονγκ Κονγκ και σκηνοθέτησε η Asia Argento.

«Ήταν τόσο ευτυχισμένος. Δεν του είχα μιλήσει αυτή την εβδομάδα αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι ήταν πολύ χαρούμενος την περασμένη εβδομάδα. Μου έστελνε μηνύματα και email, κάτι που δεν έκανε τόσο συχνά. Ήταν ενθουσιασμένος που συνεργάστηκε με τον Christopher Doyle. Δεν παρατήρησα τίποτα που να δείχνει τι θα ακολουθήσει. Είμαστε σοκαρισμένοι».

Φίλος του είπε στο People ότι ενώ γνώριζαν πως εργαζόταν υπερβολικές ώρες και πάλευε με την κατάρρευση του γάμου του, κανείς δεν ήξερε ότι είναι αυτοκτονικός. «Κανένας μας στον φιλικό του κύκλο δεν γνώριζε ότι έδινε τέτοια μάχη μέσα του. Ειλικρινά δεν νομίζω ότι κάποιος ήξερε. Δεν νομίζω ότι ο Eric Ripert γνώριζε τα βάθη του πόνου του. Το σοκ από τον θάνατό του Άντονι Μπουρντέν είναι εξίσου βαθύ με τον πόνο. Ακόμα και οι πιο στενοί του φίλοι περιμένουν να αποκαλυφθεί κάποιο μυστήριο. Ξέρουμε ότι είχε πολλά νεύρα. Ο γάμος του είχε διαλυθεί. Κανείς δεν είχε ιδέα».

Ένας τρελά ερωτευμένος Άντονι Μπουρντέν με την Asia Argento

Τρεις μέρες πριν ο Άντονι Μπουρντέν βρεθεί κρεμασμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, εκεί όπου είχε γυριστεί το τελευταίο επεισόδιο του Parts Unknown, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Asia Argento με τον δημοσιογράφο Hugo Clement στη Ρώμη. Το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί σε τρυφερά τετ α τετ στην ιταλική πρωτεύουσα.

Στις μέρες μετά την αυτοκτονία του, η φίλη της Asia Argento, Rose McGowan, υπερασπίστηκε την ηθοποιό τονίζοντας ότι το ζευγάρι είχε μια ελεύθερη σχέση. «Ο Άντονι Μπουρντέν και η Asia Argento είχαν μια ελεύθερη σχέση χωρίς τα όρια των παραδοσιακών σχέσεων και καθόρισαν τις παραμέτρους της σχέσης τους από νωρίς. Η Asia Argento είναι ελεύθερο πουλί, όπως ήταν και ο Άντονι Μπουρντέν».

Ο Άντονι Μπουρντέν μπήκε σε σχέση με την Asia Argento ένα χρόνο μετά το διαζύγιό του από την Ottavia Busia με την οποία απέκτησαν μια 11χρονη κόρη. Ο 61χρονος σεφ είχε απορρίψει την ιδέα ενός δεύτερου γάμου, αλλά δεν είχε αποκλείσει το να ζήσει με την Asia Argento. Η αυτοκτονία του σόκαρε τον κόσμο, τους κοντινούς του ανθρώπους και τους συνεργάτες του.

Ήταν λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της αυτοκτονίας του που η Asia Argento μοιράστηκε μια συγκινητική ανακοίνωση για την απώλειά του. «Ο Άντονι Μπουρντέν έδινε τον εαυτό του σε όλα όσα έκανε. Το λαμπρό, ατρόμητο πνεύμα του άγγιξε και ενέπνευσε πάρα πολλούς ανθρώπους. Η γενναιοδωρία του δεν είχε όρια. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα ήθελα να σας ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και τη δική μου».

Πηγή: Dailymail