Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο "έστειλε" τον Τραμπ "να πάει να…"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν συμπαθεί τον Ντόναλντ Τραμπ. Και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει. Όπως το βράδυ της Κυριακής (11.06.2018) κατά την απονομή των βραβείων Tony. Όταν έστειλε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να πάει να…

«Ένα πράγμα θα πω: Γαμ@@@αι ο Τραμπ». Με αυτή τη φράση ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ξεσήκωσε όσους βρίσκονταν στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης για την απονομή των βραβείων Tony. Όρθιοι οι περισσότεροι τον χειροκροτούσαν και τον αποθέωναν για αρκετά λεπτά. Κι εκείνος πανηγύριζε μόνος του στη σκηνή, σηκώνοντας τα χέρια. «Δεν λέμε πλέον ‘κάτω ο Τραμπ’. Λέμε ‘Να πάει να γ…ο Τραμπ’», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού.

Και όχι μόνο το… είπε αλλά το έκανε και σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, προκαλώντας μερικά… «εγκεφαλικά» στους υπεύθυνους του CBS. Φυσικά, το κομμάτι με την απαγορευμένη φράση κατά του προέδρου των ΗΠΑ «κόπηκε» αλλά αυτό που ήθελε ο Ντε Νίρο το είχε πετύχει.

Από τον Ντε Νίρο στον Boss

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, αφού τα… έψαλε στον Ντόναλντ Τραμπ έκανε αυτό για το οποίο τον είχαν ανεβάσει στη σκηνή: παρουσίασε τον Μπρους Σπρίνγκστιν. Αλλά κι αυτό με μπηχτή στον Τραμπ το έκανε.

«Μπρους, μπορείς να ξεσηκώσεις τα πλήθη όσο κανένας άλλος. Και το πιο σημαντικό, σε αυτούς τους επικίνδυνους καιρούς, ξεσηκώνεις τους ψηφοφόρους, πάντα μαχόμενος–όπως εσύ περιγράφεις με τα δικά σου λόγια–για την αλήθεια, τη διαφάνεια και την ακεραιότητα στην κυβέρνηση. Πόση ανάγκη τα έχουμε αυτά τώρα!», είπε.


Ανακοίνωση του CBS για τα… γαλλικά στον Τραμπ

Το δίκτυο CBS μετέδωσε (άθελά του) το… βρίσιμο του Ντε Νίρο στον πρόεδρο των ΗΠΑ (σ.σ. στον Τραμπ και όχι στον θεσμό του προέδρου) σε εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο. Την τελετή απονομής των βραβείων Tony παρακολούθησαν πέρυσι περίπου έξι εκατομμύρια Αμερικανοί τηλεθεατές.

Οι πρώτοι που άκουσαν όσα είπε ο Ντε Νίρο ήταν το κοινό και οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν την τελετή βράβευσης των καλύτερων ερμηνευτών του Μπρόντγουεϊ. Και φυσικά τα σχόλια του γνωστού σταρ δεν άργησαν να κάνουν το… γύρο του twitter.

«Τα σχόλια του κ. Ντε Νίρο ήταν εκτός προγράμματος και αναπάντεχα. Τα προσβλητικά λόγια αφαιρέθηκαν από την μετάδοση», έσπευσε να ανακοινώσει το CBS για να μην έχει… μπλεξίματα. Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε σε αίτημα του Reuters να σχολιάσει.

Ο Ντε Νίρο είναι δεδηλωμένος φιλελεύθερος και τον τελευταίο καιρό κλιμακώνει τις φραστικές του επιθέσεις εναντίον του ρεπουμπλικανού προέδρου Τραμπ σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις όπου παρίσταται.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

Πηγή: www.newsit.gr