Σάλος με σοκαριστικές δηλώσεις. «Οι περισσότεροι βιασμοί είναι απλά κακό σεξ»


Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι σοκαριστικές δηλώσεις της Germaine Greer. Σχόλια για τον βιασμό που προκαλούν σάλο.

Η παρουσιάστρια του Sky Sports Charlie Webster αντέδρασε στις σοκαριστικές δηλώσεις πως ο βιασμός είναι απλώς κακό σεξ με την εξιστόρηση της προσωπικής της ιστορίας σεξουαλικής κακοποίησης.

«Θα σου πω επίσης με χαρά Germaine Greer για το πώς επανειλημμένα με κακοποιούσαν σεξουαλικά ως έφηβη. Και θα σου πω τι ακριβώς μου έκανε» έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η 35χρονη παρουσιάστρια.

Η 79χρονη Germaine Greer περιφρόνησε την ιδέα ότι τα θύματα βιασμού μπορεί να υποφέρουν από μετατραυματικό στρες.

Η προσωπική ιστορία κακοποίησης της Charlie Webster

Η Charlie Webster δεν ήταν η μοναδική που εξοργίστηκε από τις δηλώσεις της 79χρονης, με πολλούς να χαρακτηρίζουν τα όσα είπε από τα πιο επικίνδυνα και άγρια πράγματα που έχουν ειπωθεί ποτέ.

«Ο βιασμός δεν είναι ασήμαντος. Επιζώντες παρακαλώ να γνωρίζετε ότι τα συναισθήματά σας είναι πραγματικά και επικυρωμένα. Προκαλεί βαθιά ψυχολογικά τραύματα. Οι ψυχολογικές επιπτώσεις είναι πολύ χειρότερες από τις σωματικές και πιο μακροχρόνιες. Ειδικά σε παιδιά και σε εκείνους που κακοποιούνται επανειλημμένα».

Το 2015 η Charlie Webster είχε αποκαλύψει ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά ο προπονητής της όταν ήταν 15 ετών. Φυλακίστηκε για 10 χρόνια.

«Είχα έρθει πολύ κοντά στον προπονητή μου στο τρέξιμο. Αρχίζεις να τους εμπιστεύεσαι όταν είσαι μικρό παιδί. Άρχισε να μου κάνει ιδιωτικές συνεδρίες γιατί μου είπε ότι ήμουν καλή και κάτι τέτοιο θα με βοηθούσε πραγματικά.

Εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη μου ενώ ήμουν ένα αθώο κορίτσι που ήθελε την υποστήριξη, τη συμπόνια και τη φροντίδα του προπονητή του. Δεν θα έπρεπε να αγγίζει ένα μικρό κορίτσι αλλά φέρθηκε πολύ χειριστικά και σιγά σιγά με κακοποίησε σεξουαλικά.

Δεν έχει σημασία πόσες φορές, αλλά έγινε. Δεν το συνειδητοποιείς. Δεν το συνειδητοποίησαν ό,τι συνέβαινε επειδή εμπιστευόμουν αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ήξερα ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος. Ούτε μια φορά δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι με κακοποιούσε σεξουαλικά».

Πηγή: Dailymail