Θρίλερ με τον θάνατο 22χρονης – Έπεσε από τον 19ο όροφο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν δύο μέρες νωρίτερα που η τραγουδίστρια Bethany-Maria Beales ομολογούσε στους φίλους της πως έχει προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της πολλές φορές. Οι αρχές υποψιάζονται ότι την έσπρωξαν στο κενό από τον 19ο όροφο διαμερίσματος στο Λονδίνο.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη δύο 38χρονων για τη δολοφονία της 22χρονης τραγουδίστριας Bethany-Maria Beales. Βυθίστηκε στο κενό από τον 19ο όροφο συγκροτήματος διαμερισμάτων και κατέληξε σε γυάλινη οροφή 13 ορόφους κάτω.
Υποπτεύονται το παντρεμένο ζευγάρι

Είχε πάει στο διαμέρισμα ενός φίλου της το μεσημέρι του Σαββάτου. Το πτώμα της ανακαλύφθηκε σε ταράτσα του 6ου ορόφου. Οι αρχές συνέλαβαν ένα παντρεμένο ζευγάρι με την υποψία της δολοφονίας. Έχουν πλέον αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση αλλά παραμένουν ύποπτοι.

Η Bethany-Maria Beales εργαζόταν σε μπαρ στο Σόχο και πάλευε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Ήταν στις 24 Μαΐου, δύο μέρες πριν τον θάνατό της, που είχε κάνει tweet για τα ψυχολογικά της προβλήματα. «Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να βάλω τέλος στη ζωή μου». Μιλούσε μάλιστα για μουσική που συνδέεται με προβλήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Πηγή: Dailymail