Βασιλικό δράμα για Μέγκαν Μαρκλ. Παρακαλάει τον πατέρα της – «Την εμπιστεύομαι στη μητέρα της»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες παπαράτσι, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ αποσύρεται από τον βασιλικό γάμο. Δίνει την ευλογία του να την παραδώσει νυφούλα στον πρίγκιπα Χάρι η μητέρα της.

Ο Thomas Markle δήλωσε ότι θα πρέπει να παραδώσει στον πρίγκιπα Χάρι τη Μέγκαν Μαρκλ η μητέρα της Doria Ragland. Πιστεύει ότι θα ήταν μια καλή επιλογή μετά την απόφασή του να μην πετάξει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Μέγκαν Μαρκλ λέγεται ότι τον παρακάλεσε να αλλάξει γνώμη από τη στιγμή που αποφάσισε να μη βρεθεί στον γάμο μετά το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες παπαράτσι.

Ο 73χρονος Thomas Markle θέλει να μείνει στο Μεξικό, με την πρώην σύζυγό του Doria Ragland να ετοιμάζει βαλίτσες για να στηρίξει τη Μέγκαν Μαρκλ. Είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για να την παραδώσει νυφούλα στον πρίγκιπα Χάρι.

Τα στοιχήματα για τον άνθρωπο που θα την παραδώσει τελικά το Σάββατο δίνουν 2/1 στον πρίγκιπα Κάρολο και 5/1 στον πρίγκιπα Γουίλιαμ που θα είναι και κουμπάρος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο η Αμερικανίδα ηθοποιός να περπατήσει μόνη της προς τον πρίγκιπα Χάρι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Φίλοι της Μέγκαν Μαρκλ αναφέρουν ότι αναστατώθηκε απίστευτα όταν ο πατέρας της είπε ότι θέλει να τη σώσει από την αμηχανία της μετά το σκάνδαλο. Ο Thomas Markle δήλωσε μάλιστα στο TMZ ότι θα πρέπει να την παραδώσει η μητέρα της. Η Doria Ragland κρατά χαμηλό προφίλ τις τελευταίες εβδομάδες.

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το ποιος θα οδηγήσει τη Μέγκαν Μαρκλ νυφούλα στον πρίγκιπα Χάρι. Η μητέρα της αναμενόταν ήδη να έχει σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του βασιλικού γάμου. Πιστεύεται ότι θα βρίσκεται στο αυτοκίνητο που θα τη μεταφέρει στο κάστρο Windsor.

Μέγκαν Μαρκλ και Thomas Markle

Αναμένεται να συναντήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον πρίγκιπα Κάρολο, την Καμίλα, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον πριν τη μεγάλη μέρα.
Στο πλευρό του η Μέγκαν Μαρκλ

Φιλικό πρόσωπο από το περιβάλλον της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι δήλωσε στην DailyMail ότι στέκεται στο πλευρό του πατέρα της και παρακαλούσε για κατανόηση. Ανέφερε ότι δεν είναι εύκολη η θέση του.

«Δεν είναι αυτό που θέλει. Προφανώς θέλει τον πατέρα της εκεί. Και η ιδέα ότι δεν θα είναι εκεί δεν είναι κάτι που θέλει να κάνει. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ζητούν από όλους να του δώσουν λίγο χώρο. Το λένε για εβδομάδες. Προσπαθούν να του προσφέρουν υποστήριξη και βοήθεια. Αισθάνεται σαφώς ότι βρίσκεται κάτω από τεράστια πίεση. Ανησυχούν για αυτόν πραγματικά.

Είναι ένας περήφανος άνθρωπος που θέλει να είναι πατέρας και να μην τον φροντίζουν. Είναι όμως αρκετά δύσκολο. Όλοι χρειάζεται να πατήσουν παύση και να σκεφτούν τι τους κάνει αυτό και ακόμα περισσότερο σε εκείνον. Είναι πραγματικά ανησυχητική και τρομακτική κατάσταση. Το ζευγάρι κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει».

Συντετριμμένος ο πρίγκιπας Χάρι – Ασπίδα για τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι απογοητευμένος και προσπαθούσε να αλλάξει γνώμη στον Thomas Markle. «Αισθάνεται ένοχος για αυτό που συνέβη σε κάποιον που αγαπά επειδή έχουν σχέση μαζί του. Είναι συντετριμμένος. Αισθάνεται ότι είναι ένα από τα προβλήματα που προκαλεί. Αισθάνεται ότι όποιος μπαίνει στη ζωή του έχει ένα τίμημα να πληρώσει. Θέλει να προστατεύσει τη Μέγκαν Μαρκλ και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο και για τον ίδιο».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS πρίγκιπας Χάρι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Το ζευγάρι μάλιστα εξέδωσε μια πρωτοφανή επίσημη δήλωση μετά το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες. «Αυτή είναι μια βαθιά προσωπική στιγμή για τη Μέγκαν Μαρκλ λίγες μέρες πριν από τον γάμο της. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ζητούν ξανά την κατανόηση και τον σεβασμό στον Thomas Markle σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ επιβεβαίωσε ότι συνεργάστηκε με τον παπαράτσι στο TMZ. Είπε ότι το έκανε για να αποκαταστήσει την εικόνα του αλλά κατέληξε να φανεί ανόητος. Αυτό ήταν που τον έκανε να πάρει την απόφαση να μην ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να την παραδώσει στον πρίγκιπα Χάρι. Ήθελε να την προστατεύσει από τον περαιτέρω εξευτελισμό.

Πηγή: Dailymail