80χρονος ιερέας θέλει να τα ξαναβρεί με τον 24χρονο πρώην σύζυγό του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας ηλικιωμένος πρώην ιερέας που χώρισε από τον πολύ νεότερο σύζυγό του, αφού του αγόρασε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Βουκουρέστι υποστηρίζει ότι τώρα ελπίζει να τα ξαναβρεί μαζί του.

Ο 79χρονος Φίλιπ Κλέμεντς παντρεύτηκε τον 24χρονο Φλόριν Μάρτιν, αφού γνωρίστηκαν σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών. Αυτό ήταν ενάντια στους κανόνες της Εκκλησίας της Αγγλίας που απαγορεύει τις σχέσεις ανάμεσα σε ανθρώπους του ίδιου φύλου.

Ωστόσο, η σχέση του ζευγαριού διέρρευσε. Αφού ο κύριος Κλέμενς πούλησε το σπίτι του στο Κεντ για να αγοράσει στον 24χρονο ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Βουκουρέστι, το ζευγάρι χώρισε και ο ιερέας έμεινε σχεδόν άφραγκος.

Δείτε το βίντεο

Τώρα, ο κύριος Κλέμενς υποστηρίζει ότι θέλει να ξαναφτιάξει την σχέση του με τον πρώην σύζυγό του και υπόσχεται ότι θα συμπεριλάβει τον 24χρονο στην διαθήκη του.

«Πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Τον Αύγουστο θα γίνω 80 ετών και θέλω να τον δω διασφαλισμένο. Είναι ο μόνος στον οποίο μπορώ να αφήσω ό,τι μου ανήκει», ανέφερε ο πρώην ιερέας.

Ο γάμος του ζευγαριού που έγινε πριν από έναν χρόνο πήρε μεγάλη δημοσιότητα στην Ρουμανία και έκανε τον 24χρονο σελέμπριτι στην χώρα του.

Το ζευγάρι χώρισε όταν ο κύριος Κλέμενς δεν μπορούσε να χρηματοδοτεί πια τον πολυέξοδο τρόπο ζωής του 24χρονου.

Λίγο μετά τον χωρισμό τους ο 24χρονος βρήκε άλλο σύντροφο για τον οποίο περηφανευτόταν ότι είναι πιο πλούσιος από τον κύριο Κλέμενς.

[dailymail]