Άντρας εισέβαλε με την Porsche του σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων επειδή έκαναν λάθος την παραγγελία του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένας επιχειρηματίας έριξε την 110.000 ευρώ Porsche του πάνω σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, επειδή το αυτοκίνητο που είχε παραγγείλει δεν είχε τα επιπλέον χαρακτηριστικά που είχε ζητήσει.

Τα πλάνα από την αντιπροσωπεία της Porsche στην πόλη Ταϊχούνγκ στην Δυτική Ταϊβάν δείχνουν τον 42χρονο τρελό οδηγό να μπαίνει μέσα στο μαγαζί από την μπροστινή είσοδο, συντρίβοντας την ρεσεψιόν και αφήνοντας τους εργαζόμενους τρομαγμένους.

Ο 42χρονος Τσου που χαρακτηρίζεται ως «φανατικός πιστός της Porsche» είχε παραγγείλει το καινούργιο μοντέλο Panamera Sport Turismo.

Δείτε το βίντεο

Ο κύριος Τσου είχε δώσει πάνω από 50.000 ευρώ ως προκαταβολή για να έχει το αμάξι τα επιπλέον χαρακτηριστικά που ήθελε. Έκλεισε την συμφωνία με την βοήθεια του βοηθού.

Ωστόσο, όταν έφτασε το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα από τα επιπλέον χαρακτηριστικά που είχε ζητήσει άντρας. Από την αντιπροσωπεία του είπαν ότι το συμβόλαιο δεν περιελάμβανε κανένα επιπλέον χαρακτηριστικό.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο βοηθός ξέχασε να συμπεριλάβει στο συμβόλαιο τα επιπλέον χαρακτηριστικά.

Ο 42χρονος ζήτησε να του δώσουν πίσω την προκαταβολή του, αλλά η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων αρνήθηκε και απείλησε να κρατήσει την προκαταβολή, αν ο άντρας αποφάσιζε να σπάσει το συμβόλαιο αγοράς.

Τότε, ο 42χρονος αποφάσισε να εισβάλει με το αυτοκίνητό του μέσα στο μαγαζί ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Λίγο αργότερα η αστυνομία συνέλαβε τον 42χρονο και βρήκε ένα μπιτόνι βενζίνης και μια αξίνα στο αυτοκίνητο του. Δεν είναι ξεκάθαρο το τι σκόπευε να κάνει με αυτά τα πράγματα.

Μετά την σύλληψή του ο 42χρονος ανέφερε σε δημόσια δήλωσή του ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και ότι δεν είχε σκοπό να εισβάλει μέσα στο μαγαζί, αλλά προσπάθησε να αποφύγει ένα άλλο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση με την αστυνομία να αποκαλύπτει ότι η τελευταία σύλληψη του 42χρονου ήταν πριν από 10 χρόνια για ληστεία και απάτη.

[dailymail]