Κλώτσαγε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του – Δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι υποψίες του πως τον απατούσε η γυναίκα του έσπρωξαν τον Kevin Smitham στην άγρια δολοφονία της γυναίκας του. Την κλωτσούσε σε όλο της το σώμα μέχρι που πέθανε.

Ο 51χρονος Βρετανός που συνελήφθη από τις αρχές σκότωσε τη γυναίκα του επειδή αρνήθηκε να κάνουν σεξ στην Ταϊλάνδη. Έμεναν με την 29χρονη Kanda και τους γονείς της στο Ubon Ratchathani κατά τη διάρκεια διακοπών για τον χρόνο.

Ο Smitham είχε πιει και κατηγορούσε για απιστία τη γυναίκα του όταν αρνήθηκε να κάνουν σεξ. Αφού τη χτύπησε μέχρι θανάτου, κάλυψε το πτώμα της με μια κουβέρτα και πήγε για ύπνο.

Ήταν οι σοκαρισμένοι γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία όταν είδαν το πτώμα της. Οι αρχές βρήκαν την 29χρονη στον δρόμο μπροστά από το σπίτι της οικογένειάς της. Ο Kevin στεκόταν δίπλα στο κτίριο και ομολόγησε ότι χτύπησε την Kanda μέχρι θανάτου.


«Το θύμα είχε μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα. Είχε πεθάνει πριν ώρες. Ομολόγησε πως σκότωσε τη γυναίκα του και είπε ότι δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει» δήλωσε ο γενικός επιθεωρητής.

Το ζευγάρι ζούσε μαζί στην Pattaya και είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Είχαν επισκεφθεί τους γονείς της Kanda και έπιναν μέχρι αργά την Κυριακή όταν άρχισαν να τσακώνονται.

Πηγή: Mirror