Άντρας έκοψε τα γεννητικά του όργανα όταν η κοπέλα του είπε ότι έχει μικρό πέος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας φοιτητής έκοψε τα γεννητικά του όργανα επειδή η κοπέλα του τον κορόιδεψε για το μικρό του πέος.

Ο ανώνυμος άντρας φαίνεται να περιφέρεται στην πανεπιστημιούπολη του κολλεγίου Guangdong Peizheng στη νοτιοανατολική Κίνα. Ο φοιτητής φέρεται να έκοψε ο ίδιος τα γεννητικά του όργανα όταν η κοπέλα του κορόιδεψε το μικρό μέγεθος του πέους του.

Το βίντεο δείχνει τον άντρα να φοράει μόνο την μπλούζα του και να είναι γεμάτος αίματα από την μέση και κάτω. Αμέσως μετά τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο

Οι άλλοι συμφοιτητές του τραβούσαν συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο. Το πανεπιστήμιο προσπάθησε να εμποδίσει την κυκλοφορία των φωτογραφιών στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά τελικά οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στα Κινέζικα κοινωνικά δίκτυα.

Asia Wire

Οι συμφοιτητές του άντρα ισχυρίστηκαν ότι το περιστατικό συνέβη μετά από έναν μεγάλο καυγά που είχε ο φοιτητής με την κοπέλα του.

H κοπέλα του

Ένας από αυτούς ισχυρίζεται ότι έκοψε τους όρχεις του όταν η κοπέλα του τον προσέβαλε, επικρίνοντας το μέγεθος του πέους του.

Asia Wire

Δεν έχει γίνει γνωστό αν μαζί με τους όρχεις του έκοψε και το πέος του, αλλά το σίγουρο είναι ότι το περιστατικό συνέβη στο δωμάτιο της εστίας του στις 10 Απριλίου.

Χωρίς να έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες λέγεται ότι ο φοιτητής ήταν νηφάλιος όταν έκοψε τα γεννητικά του όργανα.

[unilad]