Σοκαριστικό βίντεο. Εκτέλεσε εν ψυχρώ έγκυο τραγουδίστρια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονίζει η άγρια δολοφονία της τραγουδίστριας Samina Samoon. Τη σκότωσε εν ψυχρώ ενώ τραγουδούσε σε γιορτή στο Πακιστάν.

Η 24χρονη έγκυος τραγουδίστρια που εμφανιζόταν με το όνομα Samina Sindhu στη γιορτή φαίνεται να έχει σηκωθεί στη σκηνή και κάποιοι άντρες να της πετούν χρήματα.

Στην αρχή δεν είχε δεχτεί να σηκωθεί και τραγουδούσε καθιστή. Μετά την επιμονή ενός θεατή σηκώθηκε τελικά. Ήταν τότε που την εκτέλεσε εν ψυχρώ ο μεθυσμένος Tarique Ahmed Jatoi.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η 6 μηνών έγκυος τραγουδίστρια να πέφτει στη σκηνή μετά τον πυροβολισμό. Το σοκαρισμένο κοινό στο Kanga Village, κοντά στην επαρχία Sindh, έσπευσε να βοηθήσει τη νεαρή τραγουδίστρια.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Ο σύζυγός της είπε ότι ήταν 6 μηνών έγκυος στο παιδί του.
Απαιτεί δικαιοσύνη για το άγριο φονικό

«Η Samina αρνήθηκε να χορέψει επειδή ήταν έγκυος. Η άρνησή της εξαγρίωσε τον δράστη που τη σκότωσε» δήλωσε ο σύζυγός της Ashiq Ali.

Απαίτησε ο δράστης να καταδικαστεί για τη διπλή δολοφονία της συζύγου του και του αγέννητου παιδιού του.

Ο Jatoi, σύμφωνα με το BBC, καθόταν στην πρώτη σειρά και πυροβόλησε στον αέρα ενώ η Samina έλεγε το τρίτο τραγούδι της. Μια όμως από τις σφαίρες τη χτύπησε με αποτέλεσμα τον τραγικό θανάτό της.

Πηγή: Dailymail