Πρίγκιπας Χάρι – Meghan Markle: Εκτός γάμου Τερέζα Μέι, Τραμπ και Ομπάμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκτός του γάμου της χρονιάς θα μείνουν η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και οι Ομπάμα. Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle.

Πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle φαίνεται πως αποφάσισαν να αφήσουν εκτός της λίστας των καλεσμένων στον γάμο τους τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ αλλά και τους Ομπάμα.

Το ζευγάρι δεν θα έχει πολιτικούς ηγέτες στην επίσημη λίστα των καλεσμένων για τον γάμο του στις 19 Μαΐου.

«Αποφασίστηκε ότι δεν απαιτείται επίσημη λίστα πολιτικών ηγετών τόσο του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και των άλλων χωρών για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle» τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον.

Γάμος πρίγκιπα Χάρι – Meghan Markle και τυχεροί πολίτες

Ο κατάλογος των καλεσμένων, σύμφωνα με πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια, θα περιορίζεται σε όσους έχουν άμεση σχέση με το ζευγάρι.

Και αυτό επειδή το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου είναι σχετικά μικρό και ο πρίγκιπας Χάρι δεν βρίσκεται στην άμεση σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Υπενθυμίζεται ότι ορισμένοι πολίτες έλαβαν πρόσκληση για να δουν από κοντά τον πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle μετά την τέλεση του μυστηρίου στις 19 Μαΐου.

Πηγή: Telegraph