Στραγγάλισε 20χρονη έγκυο και της πήρε το αγέννητο μωρό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανατριχιαστικό έγκλημα συγκλονίζει το Μεξικό. Η Cinthia Fatima στραγγάλισε την 20χρονη Jessica Gabriela στο σπίτι της και της πήρε το αγέννητο μωρό.

Η αδίστακτη γυναίκα προχώρησε στο άγριο έγκλημα για να καλύψει την αποβολή. Kατηγορείται πως παρέσυρε την 20χρονη στο σπίτι της και τη στραγγάλισε.

Τη συνέλαβαν οι αρχές με τον σύζυγό της Omar Erique μετά τον εντοπισμό του πτώματος της 20χρονης. Η Jessica Gabriela είχε γνωρίσει τη Cinthia Fatima στα social media. Πήγε να τη συναντήσει για να της δώσει βρεφικά ρούχα.

Από τότε εξαφανίστηκε και η οικογένειά της το δήλωσε στις αρχές. Η αστυνομία οδηγήθηκε στη Cinthia όταν μια γυναίκα που ισχυριζόταν ότι είναι αδερφή της εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με ένα νεκρό μωρό.

Ήθελε να κρύψει την αποβολή

Υπάρχουν αναφορές ότι είπε στους γιατρούς πως η αδερφή της είχε γεννήσει πρόσφατα στο σπίτι.

Η Cinthia Fatima είχε επικοινωνήσει με αρκετές εγκύους στα social media με πρόθεση να τις σκοτώσει και να τους πάρει τα αγέννητα μωρά τους.

Ήλπιζε να πείσει τον άντρα της ότι δεν είχε χάσει το μωρό τους εδώ και μήνες. Η Cinthia Fatima ζούσε με τα τρία παιδιά της και τον άντρα της που συνήθως δούλευε μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Δεν έχει διευκρινιστεί το πώς αφαιρέθηκε το αγέννητο μωρό από τη νεκρή μητέρα.

Πηγή: Dailymail