Πήδηξε γυμνή από τον 6ο για να γλιτώσει τον βιασμό – Την έκλεισαν φυλακή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε φυλακή στο Ντουμπάι κρατείται το 22χρονο μοντέλο Ekaterina Stetsyuk. Πήδηξε γυμνή από το δωμάτιο ξενοδοχείου στον 6ο όροφο για να γλιτώσει τον βιασμό.

Η 22χρονη έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον ισχυρισμό της μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη μέση. Αποκαλύπτει ότι την έκλεισαν φυλακή επειδή ο επίδοξος βιαστής της υποστήριξε ότι του επιτέθηκε.

Ο 39χρονος Πακιστανός επιχειρηματίας την είχε προσκαλέσει για να συζητήσουν μια μελλοντική επιχειρηματική συμφωνία για καλλυντικά αναφέρει η οικογένειά της. Η Ekaterina Stetsyuk ισχυρίστηκε ότι ο 39χρονος έπινε κρασί και ξαφνικά έγινε βίαιος. Την απείλησε με μαχαίρι και απαίτησε να γδυθεί.

Υπάκουσε στην εντολή του από φόβο. «Πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι και της το έβαλε στον λαιμό. Της κρατούσε τον λαιμό και την έσπρωχνε στον τοίχο. Μετά άρχισε να κουνά το μαχαίρι δίπλα στο κεφάλι της και να την απειλεί. Κατάφερε να αρπάξει το μαχαίρι αλλά έτρεξε και της τράβηξε τα μαλλιά. Μετά την έριξε στο πάτωμα» περιγράφει η μητέρα της.

Морозы меня дома не застанут?❄️? #siberian #blackjack #mood

A post shared by Katrin? (@black_jack_lady) on Sep 27, 2017 at 9:37am PDT

что тревожило,теперь не беспокоит.Как будто снегом замело…?

A post shared by Katrin? (@black_jack_lady) on Dec 25, 2017 at 2:04am PST

Στη φυλακή το μοντέλο

Τότε έπιασε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Έτσι κέρδισε χρόνο να τρέξει στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό. Ο 39χρονος πήγε στο αεροδρόμιο όπου και τον συνέλαβαν. Είπε στην αστυνομία του Ντουμπάι ότι του είχε επιτεθεί εκείνη και ότι σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του την έσπρωξε κατά λάθος από το παράθυρο.

??? #siberia

A post shared by Katrin? (@black_jack_lady) on Dec 17, 2017 at 2:21am PST

Το νεαρό μοντέλο από τη Ρωσία υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις και τώρα θεωρείται αρκετά καλά για να μεταφερθεί στο κελί. Η μητέρα της που ταξίδεψε στο Ντουμπάι παραπονέθηκε ότι της έχουν πάρει το τηλέφωνο και την είχαν απομονωμένη. Η 22χρονη θα υποχρεωθεί να μείνει στο Ντουμπάι κατά τη διάρκεια της έρευνας και μπορεί να αντιμετωπίσει ποινική δίωξη επειδή έμεινε μόνη με έναν άντρα.

Πηγή: Dailymail