Θρήνος για μοντέλο. Κρεμάστηκε μετά τον καβγά με το αγόρι της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε τραγωδία κατέληξε ο καβγάς της 28χρονης Harriet Penelope Henry με το αγόρι της. Βρέθηκε κρεμασμένη από την έξοδο κινδύνου σε πάρτι για το Halloween στο Chichester.

Η Harriet Penelope Henry τη μοιραία νύχτα κέρδισε τον διαγωνισμό για την καλύτερη εμφάνιση στο πάρτι για το Halloween. Είχε βάψει όλο το σώμα της με κόκκινο χρώμα και φορούμε κέρατα διαβόλου.

Λίγο αργότερα τσακώθηκε άγρια με το αγόρι της και έβαλε τέλος στη ζωή της στις 29 Οκτωβρίου 2017. Είχε ιστορικό αυτοτραυματισμών και αποπειρών αυτοκτονίας όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο.

Το ζευγάρι είχε ασταθή σχέση, με την 28χρονη να στέλνει μηνύματα στο αγόρι της αφού έφυγε από το διαμέρισμά του.

«Μου είχε ξαναπεί τέτοια πράγματα στο παρελθόν οπότε δεν μου φάνηκε κάτι ασυνήθιστο. Στις 6:22 μου είπε αντίο. Προσπάθησα να της τηλεφωνήσω. Πίστευα ότι θα επικοινωνήσει ξανά μαζί μου όταν ηρεμήσει» ανέφερε σε ανακοίνωση που διαβάστηκε στο δικαστήριο ο φίλος της Josh Mercier.


Η παιδική κακοποίηση και οι αυτοτραυματισμοί

Ο ψυχίατρος Dr Jean Sherrington είπε στο δικαστήριο πως η Harriet, γνωστή στους φίλους της και ως Penny, έπασχε από διαταραχή προσωπικότητας λόγω της σεξουαλικής κακοποίησης που είχε δεχτεί ως παιδί.

«Είχε έντονα συναισθήματα που δυσκολευόταν να διαχειριστεί. Ο αυτοτραυματισμός ήταν ένας τρόπος αντιμετώπισης αυτών των έντονων συναισθημάτων».

Η μητέρα της Barbara Stewart-Newell περιέγραψε την κόρη της ως συναισθηματικό άνθρωπο που κατανοούσε τους πάντες.

«Φαινόταν να έλκεται από προβληματικούς χαρακτήρες που προσπαθούσε να σώσει».

Πηγή: Dailymail