Φωτογραφία του Ρώσου κατασκόπου στον τόπο του εγκλήματος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενώ ο Ρώσος κατάσκοπος Sergei Skripal και η κόρη του Yulia δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, η αστυνομία εξετάζει φωτογραφίες τους σε εστιατόρια στο Salisbury.

Ο Sergei Skripal και η Yulia ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό στο εστιατόριο Zizzi. Είχαν πάει για φαγητό στο ίδιο εστιατόριο πριν δεχτούν επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα την Κυριακή.

Η φωτογραφία τους να χαμογελούν στο εστιατόριο Zizzi τραβήχτηκε από έναν μυστηριώδη άντρα. Είναι ανάμεσα στις φωτογραφίες που εξετάζουν οι αρχές από τη ζωή του Sergei Skripal στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από τις φωτογραφίες που εξετάζουν οι αρχές φαίνεται ένας Sergei Skripal να μη φοβάται να απολαμβάνει τη ζωή του στη Βρετανία.

Οι φωτογραφίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο των αρχών καθώς απομακρύνεται η θεωρία να του ψεκάστηκε απευθείας ο νευροτοξικός παράγοντας στον Sergei Skripal.

Εκτιμάται πλέον ότι προστέθηκε το δηλητήριο στο φαγητό ή το ποτό του κάποια στιγμή πριν καταρρεύσει στο πλευρό της κόρης του.

Η αστυνομία προσπαθεί να αποσαφηνίσει εάν η κόρη του Sergei Skripal, η οποία έφθασε στη Βρετανία από τη Μόσχα την περασμένη εβδομάδα, φέρνοντας μαζί της «ένα δώρο από φίλους», εισήγαγε με τον τρόπο αυτόν τον νευροτοξικό παράγοντα στη χώρα.
«Δεν θα επιζήσει ο Σκριπάλ»

Ο Σεργκέι Σκριπάλ και η κόρη του βρέθηκαν την Κυριακή (04.03.2018) αναίσθητοι σε παγκάκι κοντά σε εμπορικό κέντρο της πόλης Σάλσμπερι της νότιας Αγγλίας.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο που επικαλείται η εφημερίδα The Times, «φαίνεται ότι ο Σκριπάλ δεν θα επιζήσει», ενώ οι γιατροί διατηρούν κάποιες ελπίδες για την κόρη του.

Ενας αστυνομικός, ο ένας από τους πρώτους που έφθασαν επί τόπου για να βοηθήσουν τα δύο θύματα, νοσηλεύεται επίσης. «Μιλάει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή», δήλωσε στο BBC η υπουργός Εσωτερικών Αμπερ Ραντ.

Πηγή: Dailymail