Η τελευταία φωτογραφία – Τη στραγγάλισε ο φίλος της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε ισόβια καταδικάστηκε ο Mark Mahoney. Στραγγάλισε τη σύντροφό του 6 εβδομάδες μετά τη γέννηση της κορούλας τους.

Ο 31χρονος από το Λίβερπουλ στραγγάλισε τη νέα μητέρα στον καναπέ. Το μωράκι τους που είναι τώρα 7 μηνών έμεινε ορφανό. Ο Mark Mahoney είχε γνωριστεί με τη Vikki Hull σε site γνωριμιών. Ένα χρόνο μετά το πρώτο τους ραντεβού είναι νεκρή.

Ο Mahoney στραγγάλισε τη σύντροφό του μετά από οικογενειακό μπέρμπεκιου και έξοδο σε παμπ. Έφυγε από το σπίτι στέλνοντας μηνύματα σε φιλικό του πρόσωπο και λέγοντας πως έκανε κάτι πολύ κακό. Απειλούσε μάλιστα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η μοιραία έξοδος

Ήταν στις 8 Απριλίου που το ζευγάρι και ο πατέρας της Vikki πήγαν στην παμπ Orient στο Speke. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα γύρισαν σπίτι και ο πατέρας της άφησε το ζευγάρι στο σαλόνι και πήγε να κοιμηθεί.

Στις 2.21 ο Mahoney είχε στραγγαλίσει τη Vikki και έστελνε μηνύματα σε φιλικό του πρόσωπο. Ο πατέρας της ξύπνησε γύρω στις 3 το πρωί και βρήκε την κόρη του νεκρή. Κάλεσε αμέσως τις αρχές αλλά δεν κηρύχθηκε νεκρή στις 4.14.

Στο μεταξύ ο Mahoney είχε φτάσει στο σπίτι του φίλου του και έστελνε μηνύματα σε μια γυναίκα που είχε γνωρίσει στα social media. «Θέλω να έρθω και να είμαι μαζί σου μωρώ μου, μπορώ σε παρακαλώ;». Μετά από μηνύματα που έστειλε στη μητέρα του του είπε να παραδοθεί. Λίγο αργότερα η αστυνομία τον συνέλαβε στο σπίτι του φίλου του. Είπε στον πατριό του είχε πιει και στις αρχές πως ήταν βασικά ατύχημα και δεν είχε πρόθεση να κάνει κάτι τέτοιο.

Πηγή: Dailymail