Απειλούσε να αυτοκτονήσει και ο αστυνομικός έβγαζε selfie! (φωτο)


Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η κατακριτέα πράξη ενός αστυνομικού να βγάλει selfie μπροστά από έναν άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από μια γέφυρα ύψους 200 περίπου μέτρων!

Το γεγονός μάλιστα ότι ο 35χρονος έκανε πράξη την απειλή του βρίσκοντας φρικτό θάνατο, επιτείνει την αίσθηση του «αρρωστημένου» για τον ασυνείδητο εκπρόσωπο των Αρχών της Άγκυρας, ανάβοντας τη θρυαλλίδα των αντιδράσεων.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, ο αυτόχειρας – τον οποίο δεν κατάφεραν να μεταπείσουν οι αστυνομικοί – ονομάζεται Sadrettin Saskın, ενώ αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

«Ήταν η τρίτη απόπειρα αυτοκτονίας του. Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να του αλλάξουν γνώμη όταν ξαφνικά έπεσε στο κενό», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, γνωστοποιώντας πως βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη έρευνα για τον άκαρδο αστυνομικό, ο οποίος ενδέχεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος.

«Πρόκειται στην καλύτερη για αναισθησία και στη χειρότερη για εγκληματική αμέλεια. Η εικόνα ενός ένστολου να βγάζει selfies μπροστά του ήταν από μόνη της ικανή να το οδηγήσει στην αυτοκτονία», υποστηρίζουν οι επικριτές.