Έσφαξε την 12χρονη κόρη του επειδή τον εγκατέλειψε η γυναίκα του


Ο 47χρονος Ρομπέρτο Ρούσο από την Κατάνια της Σικελίας, έσφαξε με ένα κουζινομάχαιρο την 12χρονη κόρη του, Λάουρα. Ο άνδρας σε κατάσταση αμόκ, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το ανήλικο παιδί του, ενώ επιτέθηκε και στην 14χρονη Μαρίκα, τη δεύτερη κόρη του, τραυματίζοντας την σοβαρά.

Η 14χρονη σώθηκε αν και νοσηλεύεται στην εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση, χάρη στη παρέμβαση των δύο μεγαλύτερων αδελφών της. Ο 17χρονος και ο 20χρονος ακούγοντας τα ουρλιαχτά της αδελφής τους, ανέβηκαν γρήγορα στο δωμάτιο και προσπάθησαν να σταματήσουν τον πατέρα τους, παλεύοντας μαζί του.

Μάλιστα, ο ένας εκ των γιων της οικογένειας, ο 20χρονος Αντρέα τραυματίστηκε αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά καθώς είχε πιαστεί στα χέρια με τον παιδοκτόνο.

Ο 47χρονος αφότου έβαψε με αίμα τα χέρια του, μαχαιρώνοντας τις δύο κόρες του, άρπαξε ένα άλλο μαχαίρι και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, καρφώνοντας το στην κοιλιά του. Ωστόσο, επέζησε ενώ οι γιατροί, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, δίνουν μάχη για να σταματήσουν την αιμορραγία και να τον κρατήσουν στη ζωή, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των ανατριχιαστικών πράξεων του.

Ο λόγος που ο άνδρας προχώρησε στο συγκεκριμένο φρικιαστικό έγκλημα φαίνεται πως ήταν η εκδίκηση. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι η σύζυγος του τον εγκατέλειψε πριν λίγες μέρες και ο 47χρονος πίστευε ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να την εκδικηθεί. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί και η μεταξύ τους σχέση.