ΣΟΚ: Αμερικανίδα νεκρή σε βαλίτσα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με τις αρχές, η σορός της νεκρής γυναίκας που βρέθηκε στη βαλίτσα, ανήκει στην 62χρονη Sheila von Weise-Mack, η οποία βρισκόταν σε πολυτελές θέρετρο στο Μπαλί για να συναντήσει την κόρη της και το σύντροφό της που βρισκόντουσαν σε διακοπές.

Τη βαλίτσα βρήκε στο πορτμπαγκάζ του οχήματός του, ο οδηγός ταξί τον οποίο είχε καλέσει το ζευγάρι όταν αποχωρούσε από το ξενοδοχείο.


Σύμφωνα με το λεγόμενα του οδηγού, το νεαρό ζευγάρι κάλεσε το ταξί, φόρτωσε τις αποσκευές του και του ζήτησε να περιμένει μέχρι να τελειώσουν με τις διαδικασίες τσεκ άουτ από το ξενοδοχείο.


Το ζευγάρι ωστόσο, δεν επέστρεψε ποτέ και λίγη ώρα μετά ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία για να παραδώσει το φορτίο.


Η Αστυνομία εντόπισε σε ένα μοτέλ και συνέλαβε την 18χρονη Heather Mack και τον 21χρονο σύντροφό της Tommy Schaefe ως βασικούς ύποπτους για τη δολοφονία της γυναίκας.


Το ζευγάρι αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενο πως μια ένοπλη συμμορία τους κρατούσε ομήρους και σκότωσε την 62χρονη γυναίκα, ενώ εκείνοι κατάφεραν να δραπετεύσουν.

Η 18χρονη κόρη της Heather Mack και ο 21χρονος σύντροφός της Tommy Schaefe

Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο η αστυνομία εικάζει ότι μπορεί να οφείλεται στον άγριο καβγά μεταξύ μητέρας και ζευγαριού, ο οποίος είχε προηγηθεί και κατεγράφη από τις κάμερες ασφαλείας.

Η 62χρονη Sheila von Weise-Mack

Πηγή: athensvoice.gr