Επεσε με το τζιπ μέσα σε πισίνα σπιτιού! (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το πάρτι στην πισίνα ενός σπιτιού στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών κατάφερε να διαλύσει στην κυριολεξία μια 46χρονη, που έπεσε με το jeep της μέσα στην πισίνα, αφού πρώτα κατέστρεψε τον φράχτη του σπιτιού.

Τα πληρώματα έκτακτης ανάγκης δήλωσαν πως η οδηγός, χτύπησε αρχικά ένα αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έσπασε έναν φράχτη και τελικά βύθισε το όχημα στην πισίνα ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων το απόγευμα της Κυριακής. Την ώρα εκείνη δύο κολυμβητές βρίσκονταν μέσα στην πισίνα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Perierga.gr - Επεσε με το τζιπ μέσα σε πισίνα σπιτιού

«Έκανα μια βουτιά και την ώρα που έπεσα στο νερό, σκέφτηκα: ‘Ω Θεέ μου, ήταν εντυπωσιακή η έκρηξη νερού που προκάλεσα» δήλωσε ο Κρίστοφερ Σάνφορντ. «Τότε γύρισα και είδα ένα τζιπ μέσα στην πισίνα».

Ο Σάνφορντ περιέγραψε επίσης πως τράβηξε στην άκρη τη ζώνη ασφαλείας και έβγαλε την οδηγό μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου στην επιφάνεια της πισίνας. Η γυναίκα πάλευε να αναπνεύσει και έλεγε διαρκώς πως «τα φρένα δε λειτουργούσαν καλά».

Perierga.gr - Επεσε με το τζιπ μέσα σε πισίνα σπιτιού

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, Τρεντ Γουίλσον ήταν η πρώτη φορά που άνοιγε την πισίνα του για τη φετινή σεζόν, ενώ μάρτυρες ανέφεραν πως κάποιοι από τους καλεσμένους χτυπήθηκαν από θραύσματα του αυτοκινήτου, αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά.


Πηγή: perierga.gr