Έσπρωξε το καρότσι με το μωρό στην αποβάθρα κι έφυγε με το μετρό! (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα πανέμορφο κοριτσάκι επτά μηνών και μια μυστηριώδης γυναίκα που αναζητείται από την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Η γυναίκα παράτησε το παιδί σε σταθμό του μετρό και έφυγε χωρίς να συμβαίνει τίποτα.

Όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας.

Η γυναίκα, μια νεαρή αφροαμερικανίδα, όχι πάνω από 30 ετών, βρέθηκε στο σταθμό του μετρό Columbus Circle. Όταν ο συρμός σταμάτησε, η γυναίκα έσπρωξε το καρότσι με το μωρό στην αποβάθρα λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες αλλά εκείνη δεν ακολούθησε. Έμεινε στο βαγόνι και παράτησε το μωρό στο σταθμό!

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από τη μυστηριώδη γυναίκα που αναζητείται. Φαίνεται να μπαίνει στο σταθμό με το παιδί. Ευτυχώς για το πανέμορφο κοριτσάκι, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι. Ένας 33χρονος άνδρας που είδε τι είχε συμβεί, έμεινε για 20 λεπτά προσέχοντας τη μικρή, ελπίζοντας πως η γυναίκα θα επιστρέψει. Κι όταν αυτό δεν έγινε, πήρε το παιδί και το πήγε στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί αμέσως πήγαν το παιδί στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Είχε ένα έκζεμα στο μάγουλο και επιδέσμους στα χεράκια της αλλά γενικά ήταν σε καλή κατάσταση.

Δεν είναι γνωστό αν η γυναίκα που παράτησε το παιδί είναι η μητέρα του ή όχι και τι ακριβώς ήταν εκείνο που την οδήγησε στο να παρατήσει ένα 7 μηνών παιδάκι μόνο του σε ένα σταθμό του μετρό.


" target="_blank">

Πηγή: newsit.gr