Όταν οι γάτες παίρνουν… τη θέση των ιδιοκτητών τους! (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το «έχεις γατίσιο βλέμμα» παίρνει άλλη διάσταση όταν πρόκειται για έναν φωτογράφο που είχε… έμπνευση.

Τι έκανε; Έβαλε ανθρώπους να ποζάρουν για πορτραίτα και μετά αντικατέστησε τα πρόσωπα τους με τα κεφάλια από τις γάτες τους!

Το αποτέλεσμα, θεότρελο και αστείο. Ο 28χρονος Ελβετός φωτογράφος Σεμπάστιαν Μανιάνι έβγαλε μια σειρά από πόζες με τα αιλουροειδή να αποκτούν τα μαλλιά ή/και τα αξεσουάρ (σκούφους, κράνη, κασκόλ…) των ιδιοκτητών τους. Μάλιστα, η μία –η οποία είναι το κατοικίδιο του πατέρα του- απεικονίζεται φορώντας καπέλο τζόκεϊ και ακουστικά για μετάδοση. 

Η σειρά αποκαλείται «Undercats» και για να φτιαχτεί ο Μανιάνι ζήτησε από φίλους, συγγενείς, αλλά και αγνώστους να ποζάρουν μπροστά στο φακό του. Χρειάστηκε τρεις βδομάδες δουλειάς και κάθε μια από τις διπλές εικόνες ήθελε περί τις 6-8 ώρες επεξεργασία –και στον υπολογιστή. 

Η ιδέα του ήρθε, όπως λέει ο ίδιος, επειδή πάντα τον σαγήνευαν τα μάτια της γάτας. «Το βλέμμα ορισμένων (γάτων) είναι τόσο δυνατό και χαρακτηριστικό», λέει ο ίδιος στη Daily Mail και προσθέτει ότι «σε αντίθεση με τους σκύλους, οι γάτες έχουν παρόμοιο σχήμα κεφαλιού με τον άνθρωπο». 

Απολαύστε τις… 






















Πηγή: newsbeast.gr