ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ 2016: Τιμητική άφιξη πολεμικού πλοίου στο λιμάνι της Ύδρας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πραγματοποιήθηκε το πρωί η υποδοχή της τορπιλάκατου του Π.Ν. Ρ67 ΡΟΥΣΣΕΝ η οποία ήρθε στην Ύδρα για να τιμήσει τις εκδηλώσεις των Μιαουλείων.

Με τον επίσημο χαιρετισμό και τα σκάφη να πλέουν παραπλεύρως της τορπιλάκατου διεξήχθη το πρώτο καλωσόρισμα στον Κάβο του Μιαούλη παρουσία της τοπικής ηγεσίας, των τοπικών αρχών και αντιπροσωπείας μπουρλοτιέρηδων. Στη συνέχεια το πολεμικό πλοίο έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο λιμάνι της Ύδρας και όλοι οι επίσημοι ανέβηκαν στην τορπιλάκατο και ξεναγήθηκαν στους χώρους της. Εκεί ανταλλάχτηκαν τα καθιερωμένα αναμνηστικά και έγινε θερμό καλωσόρισμα από τον Κυβερνήτη του πλοίου Νικόλαο Πετράκο. Παρόντες επίσης ήταν ο Αρχηγός του Π.Ν. Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης, ο Αρχηγός του Στόλου Κωνσταντίνος Καραγιώργης και ο Αντιπλοίαρχος Ι. Σαμοθράκης από τις δημόσιες σχέσεις του Π.Ν. 

Την τορπιλάκατο τίμησε με την παρουσία της, η πρέσβειρα της Αργεντινής Carolina Perez Colman που έχει έρθει για να παραστεί στις εκδηλώσεις των Μιαουλείων, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, η Βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων Ελένη Σταματάκη και η Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής Ελένη Δημοπούλου. 

Τελετάρχης των εκδηλώσεων έχει οριστεί από τον Δήμο Ύδρας, ο Γιώργος Μουνδρέας ο οποίος συντονίζει με επιτυχία τον εορτασμό.

Πηγή: fonitisydras