ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΕΙΑ – ΥΔΡΑ: Συγχρωτισμός σε εκδηλώσεις και Δήμαρχος Κουκουδάκης χωρίς μάσκα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως αποκάλυψε το Piraeus Press πριν λίγες μέρες, ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης δε ματαίωσε τα Κουντουριώτεια 2020 στο σύνολό τους, παρά τη λήψη μέτρων για τον κορωνοϊό από την Πολιτεία.

Αντιθέτως άλλα νησιά όπως οι Σπέτσες ή η Πάρος, ματαίωσαν πολυπληθέστερες εκδηλώσεις...

Χωρίς μάσκα σε περιβάλλον συγχρωτισμού ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης

Το βράδυ της Δευτέρας 24 Αυγούστου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Κουντουριώτεια 2020", στην Παλιά δημοτική αγορά της Ύδρας, μαζεύτηκε αρκετός κόσμος για να ακούσει την ομιλία του Δημάρχου Ύδρας Γιώργου Κουκουδάκη, όπως βλέπετε και στη σχετική εικόνα.

Ο Δήμαρχος «δίνει το καλό παράδειγμα», ενώ δίπλα του βρίσκονται συμπολίτες του σε απόσταση αναπνοής!

Ενώ το βράδυ της Τρίτης, σε άλλη εκδήλωση όπου επίσης παρατηρήθηκε συγχρωτισμός, φαίνεται ακόμα πιο έντονα ότι οι παρόντες δεν φορούσαν ούτε μάσκα!

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήδη το κυβερνητικό επιτελείο έχει ενημερωθεί για τον «απείθαρχο» Δήμαρχο Ύδρας, ο οποίος με τις πράξεις και τις συμποριφορές του, ανταγωνίζεται επάξια τους υποστηρικτές του «Δεν υπάρχει κορωνοϊός», μόνο και μόνο για πολιτική εσωτερική κατανάλωση.

Εάν ο κ. Κουκουδάκης ασπάζεται αυτή την άποψη, πρέπει να βρει το θάρρος και να το δηλώσει δημόσια, αλλιώς να συμμορφωθεί απόλυτα με τα αυστηρά προληπτικά μέτρα που έχει θεσπίσει η Πολιτεία και πρωτίστως, να φορά ο ίδιος μάσκα, κυρίως για την προστασία των άλλων, τη δική του, αλλά και γιατί ένας Δήμαρχος πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα!

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να υπάρξουν και κυρώσεις...

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον Δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη...

πηγή φωτογραφιών: Φωνή της Ύδρας