ΥΔΡΑ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο Δήμαρχος συνεχίζει κανονικά Εκδηλώσεις & Εγκαίνια;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πληροφορίες για διανομή προσκλήσεων σε εκδήλωση του Δήμου Ύδρας

- Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα λόγω κορωνοϊού στην Ύδρα 

- Ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης κυνηγά φαντάσματα και κάνει μηνύσεις στο Piraeus Press

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, στο όμορφο νησί της Ύδρας, κυκλοφορεί έντυπο υλικό προσκλήσεων για τελετή εγκαινίων που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 21 Αυγούστου (βλ. Παρακάτω).

Είναι σαφές ότι σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και μάλιστα σε μικρές κοινωνίες όπως η Ύδρα, εγκυμονεί πάντα ο κίνδυνος του συνωστισμού.

Είναι εύλογο να αναρωτιόμαστε λοιπόν τι κάνει ο Δήμαρχος Ύδρας, ο οποίος φαίνεται ότι αναλώνει πολύ περισσότερο χρόνο στη συγγραφή μηνύσεων και εξωδίκων, παρά στην προστασία των κατοίκων από την πανδημία του κορωνοϊού.

Βάσει πάντα των ίδιων πηγών μας, υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις ήδη προγραμματισμένες, για τις οποίες δεν έχει εκδοθεί ανακοίνωση αναβολής ή ακύρωσης, όπως μας πληροφορούν.

Η κοινή λογική βέβαια λέει ότι ο πρώτος Δημότης του νησιού θα έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα... και όχι να επενδύει στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία.

Οι ευθύνες για ενδεχόμενο εκτροχιασμό των  πραγμάτων στην Ύδρα θα έχει ονοματεπώνυμο, καθώς η Πολιτεία έκανε το χρέος της στο βαθμό που της αναλογούσε.

Πλέον η ευθύνη έχει περάσει στη Δημοτική Αρχή, η οποία όχι απλά δε δείχνει διάθεση συνεργασίας, αλλά αμφισβητεί ανοιχτά τη λήψη των μέτρων, διακηρύσσοντας παντού ότι δεν υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού στην Ύδρα!

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον για τους φίλους μας Υδραίους τα τεκταινόμενα στο ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού και θα επανέλθουμε με όλα τα νεότερα!