Η HELLENIC SEAWAYS άφησε Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες χωρίς πλοίο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο από μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ναυσιπλοΐας της χώρας.

Η διοίκηση της Hellenic Seaways αποφάσισε ανεύθυνα και απροκάλυπτα να αφήσει εν μέσω Χειμώνα τα νησιά του Αργοσαρωνικού Πόρο, Ύδρα και Σπέτσες χωρίς ταχύπλοο τις καθημερινές!

Ακόμα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις πραγματικές αιτίες, εάν δηλαδή ο κύριος λόγος αφορά στην κερδοφορία της εταιρίας και μόνο ή αν υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Οι κύριοι της διοίκησης της εταιρίας δε θα πρέπει να ξεχνούν ότι η ναυσιπλοΐα αποτελεί και λειτούργημα στη χώρα μας πέραν του επιχειρείν, λόγω της ιδιομορφίας του πλήθους των νησιωτικών μας συμπλεγμάτων.

Ειδικά το χειμώνα, τα πλοία αποτελούν μόνη "παρηγοριά" των απομακρυσμένων από τις μεγάλες πόλεις νησιών.

Ήδη οι αντιδράσεις στα νησιά και στον Πειραιά για αυτή την απόφαση της Hellenic Seaways είναι μεγάλες και αναμένεται να κλιμακωθούν το επόμενο διάστημα.

Εμείς καλούμε τον Υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος είναι και Βουλευτής της εν λόγω εκλογικής περιφέρειας να πάρει άμεσα θέση και να δώσει λύση.

Όσο για την Hellenic Seaways, προτείνουμε, επειδή στο παρελθόν έχει βάψει με ανθρώπινο αίμα τις ελληνικές θάλασσες, να επιδεικνύει μεγαλύτερη ευαισθησία σε τέτοια κοινωνικού κυριως χαρακτήρα θέματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ