ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε γιατί δε θα πάει στην Ύδρα ο Προκόπης Παυλόπουλος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeuspress.gr σας μεταφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ που καταδεικνύει τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν στη ματαίωση του ταξιδιού του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στην Ύδρα για τα Μιαούλεια.
 
Σύμφωνα με αδιαμφισβήτητες πηγές από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος όχι μόνο δε ζήτησε να κινηθεί η διαδικασία επίσκεψης στο νησί και ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη, αλλά εξέφρασε την άποψη ότι ίσως ήταν καλύτερα να μεταφερθεί για την επόμενη χρονιά... Θεωρώντας ότι κάποιοι-όπως και έγινε-θα χρησιμοποιούσαν προπαγανδιστικά το γεγονός ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν ο νομικός σύμβουλος του Δημάρχου Ύδρας Γιώργου Κουκουδάκη στη διαμάχη του με τον πρώην Δήμαρχο Ύδρας.
 
Οι ίδιες πηγές μας διαβεβαίωσαν ότι ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης ζήτησε επίμονα την παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου στο νησί, προκειμένου να "ψηλώσει" πολιτικά!
 
Τότε ήταν που ο Προκόπης Παυλόπουλος ζήτησε από τον Γιώργο Κουκουδάκη-ο οποίος δεν μπορούσε να αντιληφθεί τη διακριτική άρνηση του Προέδρου-να περάσει τη σχετική πρόσκληση από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας!
 
Κάτι που δεν κατάφερε ο Γιώργος Κουκουδάκης, με αποτέλεσμα να προκληθεί όλη αυτή η αναστάτωση και φυσικά να ματαιωθεί η επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στο νησί.
 
Με λίγα λόγια ο Δήμαρχος Ύδρας δε θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο για να εκθέσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας... Αφού όπως φαίνεται, το μόνο που σκέφτεται είναι πώς θα προβληθεί ο ίδιος είτε μέσω συνεντεύξεων είτε δίπλα σε υψηλά ιστάμενα θεσμικά πρόσωπα!
 
Εμείς θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον Δήμαρχο Ύδρας ότι με τους θεσμούς δεν παίζουμε... Και επειδή είναι νέος πολιτικός και τον αγαπάμε εξ' ορισμού, να φροντίσει να εκμορντενίσει λίγο τις τακτικές και τις στρατηγικές του...