ΥΔΡΑ: Αυτοί προηγούνται στα Πανελλήνια πρωταθλήματα σκακιού!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνχίζονται με μεγάλη επιτυχία τα Πανελλήνια πρωταθλήματα σκακιού στο νησί της Ύδρας.

Στο 65ο Ατομικό Πρωτάθλημα ο Θάνος Μαστροβασίλης και ο Βασίλης Κοτρωνιάς συνέχισαν με νίκες με τα Λευκά επί του Τάσου Παυλίδη και του Γιώργου Γκούμα αντίστοιχα και συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 4 βαθμούς.

Ο Δημήτρης Λαδόπουλος πήρε τη νίκη μετά από επίθεση στο βασιλιά του Νίκου Αγγελή και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη των αγώνων με 3 βαθμούς. Ο Ατάνας Δημητρόφ κράτησε εύκολα με τα μαύρα κομμάτια τον γκρανμετρ Γιάννη Νικολαΐδη στην ισοπαλία όπως και ο Σωτήρης Μαλικέντζος απέναντι στον Σταμάτη Κούρκουλο.

Στο 38ο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών μετά από μία συναρπαστική παρτίδα η Γεωργία Γράψα με την Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη αναδείχτηκαν ισόπαλες. Η Σταυρούλα Τσολακίδου δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Μαρίας Κουβάτσου συμφωνώντας σε ισοπαλία στην 42η κίνηση. Η Κατερίνα Παυλίδου πλησίασε τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας μετά τη επικράτησή της επί της Εύης Μάκκα, Η Στεφανίδη δεν αξιοποίησε το μεγάλο της πλεονέκτημα στην αρχή της παρτίδας και έτσι περνώντας στην αντεπίθεση η Ιουλία Μάκκα πήρε την πρώτη της νίκη στο τουρνουά. Τέλος ισοπαλία σημείωσαν η Μαρίνα Μακροπούλου με τη Δήμητρα Βάτκαλη. Από το πρόγραμμα του έκτου γύρου το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις Κουβάτσου - Παυλίδου και Λαδόπουλου – Κοτρωνιά.

Διαβάστε επίσης:

ΥΔΡΑ: Δείτε τις συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού 2015!