ΥΔΡΑ: Δείτε τις συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού 2015!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λίγες μέρες μένουν για την έναρξη των αγώνων.

Ας κάνουμε μια πρώτη γνωριμία με τους αθλητές που θα φιλοξενηθούν στην Ύδρα.

Για το πρωτάθλημα των ανδρών θα αγωνισθούν σπουδαίοι αθλητές του αγωνίσματος, μεγάλοι μετρ όπως ο Βασίλης Κοτρωνιάς (10 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος), ο Ιωάννης Νικολαΐδης και ο Αθανάσιος Μαστροβασίλης, οι οποίοι έχουν αγωνισθεί επί σειρά ετών στην Εθνική Ελλάδος με μεγάλες διακρίσεις.

Επίσης ο διεθνής μετρ Αθανάς Δημητρόφ και οι ισχυρότεροι εκπροσώποι της νέας γενιάς σκακιστών, όπως ο Σωτήρης Μαλικέντζος (Πρωταθλητής Ελλάδος 2013), ο Αναστάσιος Παυλίδης, ο Γιώργος Γκούμας και ο Νίκος Αγγελής, ο Πρωταθλητής Ελλάδος νέων Δημήτρης Λαδόπουλος καθώς και ο 17χρονος Σταμάτης Κούρκουλος.

123ydra15

Για το πρωτάθλημα των γυναικών θα φιλοξενηθούν στην Ύδρα και θα αγωνισθούν σπουδαίες αθλήτριες όπως η Σταυρούλα Τσολακίδου και η Μαρία Κουβάτσου, αθλήτριες που έχουν φέρει τίτλους και νίκες παγκόσμιας εμβέλειας στο σκάκι, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Ταυτόχρονα θα αγωνισθούν οι Πρωταθλήτριες Ελλάδος και μέλη της Εθνικής μας ομάδας, Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη, Αικατερίνη Παυλίδου και Μαρίνα Μακροπούλου. Επίσης η Ιουλία Μάκκα και η Ευανθία Μάκκα, η Γεωργία Γράψα, η Μαρία Στεφανίδη και η Δήμητρα Βάτκαλη που πρωταγωνιστούν στο ελληνικό γυναικείο σκάκι.

 
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ
 
 
 
 
Διαβάστε επίσης: