Η Ύδρα στην τουριστική έκθεση στο Βερολίνο! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Στη διεθνή έκθεση ITB Berlin 2015, τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Ευρώπη, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, συμμετέχει η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής για τη φετινή χρονιά, μαζί με κορυφαίους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από όλο τον κόσμο… Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν ορισμένα από τα μοναδικά προϊόντα της Αττικής Γης, όπως τα φιστίκια Αιγίνης, τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά Ύδρας και το ιδιαίτερο Αττικό κρασί…» 

Η Ύδρα συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου, με εξαιρετικά αισιόδοξα μηνύματα για το νησί. Στην μεγάλη Τουριστική Έκθεση παρεβρέθηκε ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Ε. Κουκουδάκης και η Ύδρα διέθετε φυλλάδιο τουριστικής προβολής και στα Γερμανικά.

Στόχος είναι η προβολή του νησιού  και η δημιουργία ανοδικού ρεύματος στις κρατήσεις αφού αναμένετε αύξηση του τουριστικού ρεύματος για φέτος στη χώρα μας. Η Έκθεση συγκέντρωσε πάρα πολλές χώρες που εκπροσωπήθηκαν με εκθέτες, επαγγελματίες αλλά και χιλιάδες επισκέπτες.

45KOUK

46KOUK

47KOUK