Δήμος Τροιζηνίας: Αυτά είναι τα νέα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα οργανώσει ΝΕΑ προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Συγκεκριμένα, κατά την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου 2014, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων θα δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:
-Γερμανικά για τον τουρισμό, 25 ωρών
-Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση, 25 ωρών 
-Διαδικτυακά εργαλεία και Υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή, 25 ωρών
-Δημιουργία Ιστοσελίδας, 50 ωρών

(Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν υποβάλλει ήδη αίτηση για τα παραπάνω προγράμματα, κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2013-2014, δεν χρειάζεται να καταθέσουν νέα.)

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στους:

Σοφία Μαλτέζου (Υπεύθυνη Εκπαίδευσης)
Τηλ. 6945903536
e-mail: [email protected] 

Έκτωρα Λουκά (Υπεύθυνος Δήμου)
Τηλ. 2298042992/6993294645
e-mail: [email protected]

Δηλώσεις συμμετοχής έως 28/03/2014. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK