Το Χόλιγουντ στην Ελλάδα: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα με τον Ντάνιελ Κρεγκ στις Σπέτσες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ντάνιελ Κρεγκ: Το τελευταίο διάστημα έχουν ξεκινήσει γυρίσματα από πολλές παραγωγές του Χόλιγουντ σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ντάνιελ Κρεγκ: Στις Σπέτσες για γυρίσματα ταινίας

Εδώ και λίγες ημέρες, γυρίζεται το δεύτερο σίκουελ της ταινίας «Τα Μαχαίρια» στις Σπέτσες, με πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρέγκ και την Κέιτ Χάντσον. Κάποια από τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να γίνουν στο Πόρτο Χέλι και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Αύγουστο. Η συγκεκριμένη παραγωγή θα μεταδοθεί στο netflix. Το σενάριο θα αναφέρει ότι η δράση της ταινίας είναι στην Ελλάδα και όχι σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου. Στη ταινία πρωταγωνιστούν επίσης, ο Ντέιβ Μπαουτίστα και η Κάθριν Χαν. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ριάν Τζόνσον.

Ο δημοφιλής ηθοποιό διαμένει σε μια υπερπολυτελή βίλα της περιοχής. Μάλιστα, κατασκευάστηκε γήπεδο τένις ειδικά για τον Ντάνιελ, αλλά και γυμναστήριο, καθώς ήταν μέσα στις απαιτήσεις του σταρ. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει έρθει από την Κωνσταντινούπολη στο Πόρτο Χέλι, ένα υπερπολυτελές σκάφος για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Σύμφωνα με το σενάριο, είναι προγραμματισμένο να ανατιναχτεί ένα δεύτερο ομοίωμα του.