Χαρδαλιάς και Βουτσινάς μαζί στη Σαλαμίνα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ξεκάθαρο μήνυμα εστάλη και από τη Σαλαμίνα με Χαρδαλιά και Βουτσινά κοντά κοντά!


Στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου
Χαρδαλιά, που επισκέφθηκε την Παρασκευή τη Σαλαμίνα, βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή ενότητα Νήσων Αττικής, Γιάννης Βουτσινάς.

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη υποδέχτηκε στο νησί πλήθος κόσμου, δείχνοντας τη σαφή προτίμηση των κατοίκων στο πρόσωπο του, αλλά και στο πρόσωπο του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου του. Άλλωστε ο Γιάννης Βουτσινάς, είναι γνωστός για το έργο του στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και των νησιών της Αττικής, καθώς είναι Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, στην δικαιοδοσία του οποίου ανήκει η Σαλαμίνα, αλλά και τα άλλη νησιά της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού του «Αττική Μπροστά» όπου συνομίλησε με πολίτες, με επιχειρηματίες και επαγγελματίες, καθώς και με  στελέχη της αυτοδιοίκησης, τονίζοντας ότι «οι αυτοδιοικητικέςεκλογές δεν είναι πόλεμος, αλλά αντιπαράθεση προγραμμάτων, προτάσεων και ιδεών».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε και τη Δημοτική  Ιχθυαγορά, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους: «Χαίρομαι» είπε, «να  βρίσκομαι εδώ, ανάμεσα στους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά για την οικογένειά τους, για την επιχείρησή τους, αξιοπρεπείς και σοβαροί. Είναι αυτοί που κρατούν τις γειτονιές όρθιες».

Στη συνέχεια ο Νίκος Χαρδαλιάς,  πραγματοποίησε  συγκέντρωση στο Cafe Sparrow και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολύ κόσμο.

Αξιοπρόσεκτη ήταν και η απήχηση που είχε η παρουσία του Γιάννη Βουτσινά, στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά, καθώς επιχειρηματίες και κάτοικοι του νησιού μίλησαν μαζί του και μάλιστα ευθέως του εξέφρασαν την υποστήριξη τους και την προτίμηση τους στο πρόσωπο του στις επικείμενεςαυτοδιοικητικές εκλογές.

Άλλωστε, όπως έχουμε επισημάνει, η  συμμετοχή του Γιάννη Βουτσινά στο ψηφοδέλτιο στην περιφερειακή ενότητα Νήσων Αττικής, είναι μια ασφαλής επιλογή του Ν. Χαρδαλιά. Μια ασφαλής επιλογή  για την  Αντιπεριφέρεια Νήσων.

Η υποψηφιότητά του Γιάννη Βουτσινά ως Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, στην Περιφέρεια Νήσων, είναι μια απόφαση που επιδίωξε. Γιατί μετά από μια 20ετία δουλειάς αλλά και έντονης πολιτικής και κοινωνικής συμμετοχής είναι μια ευτυχής πρόκληση για τον ίδιο, να δουλέψει στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο για το στολίδι, το κόσμημα της Αττικής, τα νησιά της. 

Άρα το σύνθημα την Κυριακή των εκλογών είναι «Με Χαρδαλιά και Βουτσινά Για τα Νησιά!!!».