ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Προσφορά φαρμάκων στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης  Σαλαμίνας, τηρώντας έμπρακτα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς στο συνάνθρωπο, οι οποίες διέπουν κυρίαρχα τους στόχους και τους σκοπούς του, ανέλαβε την πρωτοβουλία και παρέδωσε σε  στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά», νοσοκομειακό υλικό και φάρμακα. 

Την Πέμπτη 23  Ιανουαρίου 2013, οι κοινωνικοί λειτουργοί του Νοσοκομείου «Μεταξά» παρέλαβαν από το Κοινωνικό  Ιατρείο Αλληλεγγύης  Δ.  Σαλαμίνας φάρμακα όπως μεταξύ άλλων αντικαρκινικά και παυσίπονα, αλλά και νοσοκομειακό υλικό (σάκους κολοστομίας, επιθέματα  κατακλίσεων, ουροσυλλέκτες, κ.α.) για τις ανάγκες απόρων ασθενών. 

Το  παραπάνω υλικό αποτελεί μέρος των προσφορών τις οποίες λαμβάνει το  Κοινωνικό  Ιατρείο Φαρμακείο – Αλληλεγγύης  Δ.  Σαλαμίνας  από εταιρείες και ιδιώτεςκαθώς και από τις δράσεις συγκέντρωσης φαρμάκων. Το υλικό ταξινομείται στο Ιατρείο από τους εθελοντές και στη συνέχεια οργανώνεται η χρησιμοποίησή του με τον πλέον πρόσφορο τρόπο.


 Η μεγάλη ομάδα των  εθελοντών του Κοινωνικού  Ιατρείου – Φαρμακείου  Αλληλεγγύης  Δ. Σαλαμίνας, συνεχίζουν  με δύναμη ψυχής τον πολυμέτωπο αγώνα για τη στήριξη της Δημόσιας Υγείας και τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, επιμένοντας:  «Κανείς μόνος στην κρίση».