ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ανοίγει η λεωφόρος Φανερωμένης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρος, επισκέφθηκε την Παρασκευή 10/7, τα έργα στην Λεωφόρο Φανερωμένης Σαλαμίνας, όπου υπάρχει καθυστέρηση λόγω εύρεσης αρχαιολογικών ευρημάτων.

Συναντήθηκε με τον διοικητή του Α.Τ. Σαλαμίνας, για το θέμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς επίσης με κατοίκους, καταστηματάρχες και εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Σαλαμίνας και τους διαβεβαίωσε ότι ο δρόμος θα ασφαλτοστρωθεί εντός 5 ημερών και θα παραδοθεί στην κυκλοφορία εκτός από τις δύο μικρές νησίδες όπου βρέθηκαν τα αρχαιολογικά ευρήματα.

Κατόπιν ο αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση, τον οποίο καλωσόρισε στο νησί και του επισήμανε το πρόβλημα της αστυνόμευσης κατά τους θερινούς μήνες που ο πληθυσμός του νησιού τετραπλασιάζεται και του ζήτησε ενίσχυση του Α.Τ. Σαλαμίνας καθώς επίσης και του πυροσβεστικού σταθμού λόγω της αντιπυρικής περιόδου. Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι στο μέτρο του δυνατού θα γίνουν οι κατάλληλες ενισχύσεις για την προστασία του πολίτη και του δάσους.