Σύγκρουση σκαφών στα Μέθανα – Στο νοσοκομείο ο κυβερνήτης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μεθάνων για περιστατικό σύγκρουσης σκαφών στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα «ΑΚΡΑ ΠΟΥΝΤΑ ΒΑΘΕΩΣ» Μεθάνων.

Στο σημείο έσπευσαν από ξηράς με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι το Τ/Χ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ» Ν. Ναυπλίου 291, με τέσσερις επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, είχε συγκρουστεί με το Ε/Π-Α/Κ «ΒΑΣΙΛΙΚΗ» Λ. Μεθάνων 238, με μοναδικό επιβαίνων τον Κυβερνήτη του, με αποτέλεσμα την ημιβύθισή του σε απόσταση περίπου 5 μέτρα από την ακτή.

Ανωτέρω Κυβερνήτης μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γαλατά και στη συνέχεια  στο Γενικό Νοσοκομείο του Άργους, για προληπτικούς λόγους.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Μεθάνων ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση και το «ΒΑΣΙΛΙΚΗ» ανελκύστηκε με τη συνδρομή του «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ».

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK