Η Πρόεδρος της Τοπικής ΝΔ Κυθήρων στηρίζει Χαρχαλάκη για Δήμαρχο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Με τη στήριξη της ΝΔ η υποψηφιότητα Χαρχαλάκη στα Κύθηρα

- Το μεγάλο φαβορί για την επανεκλογή ο Δήμαρχος Κυθήρων Στρατός Χαρχαλάκης

Στην επιτυχημένη εκδήλωση - ομιλία του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Κυθήρων κ. Ευστράτιου Χαρχαλακη, παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. Κυθήρων της ΝΔ κα. Αδαμαντία Κορώνη, συνοδευόμενη από τον υποψήφιο Βουλευτή ΝΔ στην Α' Πειραιά και Νήσων κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη, τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Νήσων με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη κ. Όμηρο Παπασάββα, καθώς επίσης και τον κ.Τάσο Γαϊτανη, υποψήφιο Βουλευτή ΝΔ στο νότιο τομέα Αθήνας, αλλά και τον κ. Γιώργο Δημόπουλο, αναπληρωτή γραμματέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Αλίμου Αττικής, την Πέμπτη 9/5 το βράδυ.

Η κα. Κορώνη παρέδωσε επιστολή που διαβάστηκε, του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία ξεκάθαρα εξέφραζε τη στήριξη του κόμματος στο Στρατό Χαρχαλάκη.

Στη ΝΔ δηλώνουν ιδιαίτερη ικανοποίηση για την παροχή στήριξης (και όχι χρίσματος) σε υποψηφίους όπως ο Δήμαρχος Κυθήρων, που αν και ανήκουν στο κόμμα, έχουν συγκροτήσει πολυσυλλεκτικούς συνδυασμούς, με στελέχη όλων των πολιτικών χώρων του δημοκρατικού φάσματος.

Εξάλλου ο κ. Χαρχαλάκης έχει δηλώσει δημόσια ότι δεν τον ενδιαφέρει η κομματική τοποθέτηση των υποψηφίων του συνδυασμού του, αλλά η ειλικρινής τους διάθεση να βοηθήσουν το νησί και το δήμο να πάει μπροστά, χωρίς κομματικές παρωπίδες.

Στη συνέχεια η κα. Κορώνη άκουσε το πρόγραμμα του υποψήφιου Δημάρχου και συνομίλησε με πλήθος κόσμου που είχε την τιμή να συναντήσει στην εκδήλωση, όπου και για ακόμη μια φορά διαπίστωσε την αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο του κ. Χαρχαλάκη.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ: