Νέο έργο – ανάσα για την Αίγινα – Ένα βήμα πριν την υλοποίηση του Υποθαλάσσιου Αγωγού Ύδρευσης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άνοιξε ο δρόμος που οδηγεί εκ του ασφαλούς στην τελική ευθεία για την υλοποίηση του έργου του Υποθαλάσσιου Αγωγού Ύδρευσης.

Συγκεκριμένα, ψηφίστηκε στις 06/05/2014 στην Βουλή η τροπολογία που αφορούσε στη μη αναδρομικότητα της Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Υποδομών και Δικτύων που συνδέεται με συγκεκριμένες κατηγορίες έργων περί εκτέλεσης με το σύστημα Μελέτη-Κατασκευή.


Έτσι, ένα έργο «ανάσας» και επιβίωσης του νησιού μπαίνει «μπροστά».


Ένα έργο που συνδέεται με την κοινωνική, πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη με την πρόοδο του τόπου,  που υποστηρίζει εν τέλει την οικονομία του νησιού.


«Τώρα πια με την άμεση έγκριση των τευχών δημοπράτησης από το Υπουργείο Εσωτερικών, με την δεδομένη ένταξη στο ΕΣΠΑ και την δημοπράτηση του έργου από την Περιφέρεια Αττικής τους προσεχείς μήνες, έχουμε επιτέλους λύση στο τεράστιο πρόβλημα του νησιού μας.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Η λύση του πολύχρονου Παναιγινήτικου αιτήματος είναι πραγματικότητα και αδιαμφισβήτητα προ των πυλών», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος της Αίγινας, Σάκης Σακκιώτης.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.