Στην Αίγινα ξανά η Δόμνα Μιχαηλίδου! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Δόμνα Μιχαηλίδου για ακόμη μια φορά βρέθηκε στην Αίγινα και φυσικά όχι για διακοπές.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής της αρκετά πιεστικό, καθώς περιελάμβανε διαδοχικές συναντήσεις με τοπικούς φορείς και αρχές του νησιού, ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζόμενους, πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, ενώ  δεν παρέλειψε να επισκεφτεί τον αγαπημένο Άγιο τον Πειραιωτών  Νεκτάριο.

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ξεκίνησε την επίσκεψη της στο Δημαρχείο, όπου περιηγήθηκε στα γραφεία των δημοτικών υπηρεσιών παρουσία του Δημάρχου κ. Ζορμπά Γιάννη και των Αντιδημάρχων κ.κ. Κουκούλη Μαίρη και Καραγιάννη Δημήτρη, συνομιλώντας και ανταλλάσσοντας ευχές με τους υπαλλήλους του δήμου.
Επόμενος σταθμός της Δόμνας Μιχαηλίδου το Κέντρο Υγείας Αίγινας όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας κ. Στέλιο Θεριανό, ενώ είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και την Ιερά Μόνη Αγίας Τριάδας και Αγίου Νεκτάριου.
Η Πειραιώτισσα πολιτικός συναντήθηκε και μίλησε σε διαδοχικές συγκεντρώσεις στελεχών και πολιτών, ενώ παρευρέθηκε και σε ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας και Αγκιστρίου για τα θέματα και τις ανάγκες του νησιού.
Είναι η τρίτη φορά που η Δόμνα Μιχαηλίδου επισκέπτεται την Αίγινα το τελευταίο διάστημα, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στους κατοίκους ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

br