Τραγωδία στην Αίγινα: Ποιός οδηγούσε το ταχύπλοο; Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα του Λυκουρέζου στο τιμόνι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αναπάντητα ερωτήματα από το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της αστυνομίας

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί έγγραφο σχετικό με το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα, σύμφωνα με το οποίο δεν βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα του Θρασύβουλου Λυκουρέζου, ο οποίος είναι ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση ως ο φερόμενος χειριστής του ταχύπλοου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, ένα ακόμα μυστήριο στην τραγωδία της Αίγινας ήρθε να προστεθεί από το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της αστυνομίας καθώς δεν βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα του 77χρονου στο τιμόνι του Duende.

Σημειώνεται σχετικά ότι δύο ημέρες μετά την τραγωδία ανοιχτά της Πέρδικας στην Αίγινα και ενώ το Duende ήταν εκτεθειμένο στο λιμάνι του νησιού, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη στο σκάφος και ερεύνησε για δαχτυλικά αποτυπώματα στο τιμόνι και τα χειριστήρια του ταχύπλοου.

Η εφημερίδα διευκρινίζει ότι με βάση το έγγραφο, βρέθηκαν πολλά αποτυπώματα αταυτοποίητα, αλλά και τα αποτυπώματα του Θρασύβουλου Λουκουρέζου και του Χρήστου Μαλτέζου, ο οποίος μετέβη αμέσως μετά το συμβάν στο σημείο για να παραλάβει τους επιβαίνοντες. Το Λιμεναρχείο της Αίγινας ζήτησε μάλιστα την ταυτοποίηση των στοιχείων μία μέρα μετά το συμβάν για να διαπιστωθεί ποιος οδηγούσε το σκάφος.

Διαβάστε επίσης:

Αίγινα – Συγκλονιστική μαρτυρία: Περισυνέλεξα ένα παιδάκι ηλικίας πέντε ετών που έμοιαζε νεκρό…

ΒΟΜΒΑ: Το ΝΤΟΥΕΝΤΕ 2 επέστρεψε στην Αίγινα - Ποιον αποβίβασε στην Κύπρο;;;

ΑΙΓΙΝΑ - ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ: Για να λάμψει η αλήθεια δυο απλά πράγματα πρέπει να γίνουν !