ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΙΓΙΝΑ: Ξάδελφος πασίγνωστου δικηγόρου-ποινικολόγου ο οδηγός του σκάφους-φονιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εξάδελφος του γνωστού ποινικολόγου και πρώην βουλευτή Αλέξανδρου Λυκουρέζου είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ταχύπλοου που για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο διεμβόλισε μικρό τουριστικό σκάφος με 20 περίπου επιβάτες ανοιχτά της Αίγινας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 4 άτομα.

Ο οδηγός του ταχύπλοου κρατείται αυτή τη στιγμή στο Λιμεναρχείο Αίγινας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν 7 αγνοούμενοι.

Σημειώνεται ότι το ταχύπλοο που είναι 8 μέτρων με ισχυρές μηχανές και καμπίνα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε με δύναμη πάνω στο τουριστικό σκάφος, το έκοψε στη μέση και το ανέτρεψε.

Τι υποστηρίζει ο χειριστής του ταχύπλου

«Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί, δεν είδα τίποτα, δεν κατάλαβα τίποτα», είναι τα πρώτα λόγια του χειριστή του ταχύπλοου που διεμβόλισε το τουριστικό σκάφος. 

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο χειριστής του τουριστικού σκάφους κόρναρε και έκανε ελιγμούς προκειμένου να αποφύγει το ταχύπλοο αλλά δεν πρόλαβε. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, το ταχύπλοο έκοψε στη μέση το άλλο σκάφος.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μοιραίου σκάφους

Το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, ο ιδιοκτήτης του ταχύπλοου σκάφους. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Λιμανερχειο Αίγινας, που διενεργεί προανάκριση, στο πλαίσιο της οποίας θα διευκρινισθεί εάν ο ίδιος ήταν και κυβερνήτης του ταχύπλοου.