ΑΙΓΙΝΑ: Καμένο δέντρο έπεσε στο οδόστρωμα – Κίνδυνος για οδηγούς και πεζούς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να εξελιχθεί με ιδιαίτερα επικίνδυνο τρόπο, συνέβη χθες στην περιοχή του Aegina Maris στον παραλιακό δρόμο στην περιοχή της Πέρδικας.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στον Αργοσαρωνικό, ένα καμένο δέντρο που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου, ακριβώς απέναντι από το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα κατέπεσε στο οδόστρωμα. Το περιστατικό εντοπίστηκε στις 6:40 το πρωί.

Στην περιοχή είχαν εκδηλωθεί συχνά πυρκαγιές τα τελευταία τρία χρόνια και το καμένο δέντρο έμεινε εκεί, αποτελώντας έναν κίνδυνο για οδηγούς και πεζούς. Όπως ήταν λογικό από την πτώση του δέντρου έκλεισε η κυκλοφορία από και προς την Πέρδικα, ευτυχώς όμως χωρίς να τραυματιστεί κανείς από την πτώση. Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αίγινας ενημερώθηκε στις 6:45. Δέκα λεπτά μετά τις 7 ο κορμός του δέντρου τεμαχίστηκε και έτσι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία. Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι δεν υπήρξε μέριμνα για την απομάκρυνση του καμένου δέντρου, το οποίο παρέμενε εκεί, σημειώνοντας ότι ήταν θέμα χρόνου να πέσει.

Πηγή φωτογραφίας: aeginaportal.gr