ΑΙΓΙΝΑ: Νέα στοιχεία για το διπλό έγκλημα – Τους χτύπησαν άγρια και τους έκαψαν ζωντανούς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φρίκη προκαλούν τα ευρήματα του ιατροδικαστή. Η 70χρονη και 44χρονος ανιψιός της δολοφονήθηκαν με άγριο τρόπο. Πρώτα τους χτύπησαν και ύστερα τους έκαψαν ζωντανούς!

Οι ληστές βεβήλωσαν ως και εικόνες αγίων ψάχνοντας για χρήματα. Τα ευρήματα του ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα σοκάρουν.

Η 70χρονη και ο 44χρονος ανιψιός της φέρουν πολύ σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα. Είναι ενδεικτικό ότι οι δράστες του στυγερού εγκλήματος είχαν σπάσει τα πλευρά της άτυχης γυναίκας ενώ υπάρχουν πολύ σοβαρά τραύματα και στο κεφάλι του 44χρονου ανιψιού της.

Όλα δείχνουν ότι προηγήθηκε πάλη. Ο 44χρονος προσπάθησε να αντιδράσει και τότε δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό, ενώ οι ληστές φαίνεται ότι χτύπησαν άσχημα σε όλο το σώμα σπάζοντάς της πολλά οστά την άτυχη γυναίκα σε μια προσπάθεια να της αποσπάσουν πληροφορίες για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Στη συνέχεια σύμφωνα με τα ευρήματα της αστυνομίας οι ληστές οδήγησαν τα θύματα σε ένα δωμάτιο όπου τους έβαλαν φωτιά ενόσω ακόμη ανέπνεαν. Είναι ενδεικτικό ότι στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής γράφει πως τα θύματα φέρουν εσωτερικά εγκαύματα στους πνεύμονες, εισέπνευσαν δηλαδή φλόγες.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της αστυνομίας οι δράστες έψαξαν σε όλο το σπίτι. Έσχισαν ακόμη και πίνακες ζωγραφικής, κατέστρεψαν εικόνες Αγίων αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Οι έρευνες στρέφονται σε άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος και των δύο θυμάτων. Υπάρχει η πληροφορία ότι ο 44χρονος πρόσφατα είχε πουλήσει ένα σπίτι στη Λάρισα και ίσως ο στόχος των δραστών ήταν τα χρήματα αυτά.

Παράλληλα η 70χρονη ήταν γνωστή στην περιοχή για τη δράση της υπέρ των φτωχών και ίσως οι δράστες στόχευαν στα χρήματα από τον έρανο ενόψει Χριστουγέννων. Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι δράστες δεν ήταν άσχετοι ούτε με την περιοχή ούτε και με τα θύματα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους περίοικους, υπάρχει ακόμη ένα στοιχείο που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ανήκουν στο περιβάλλον των θυμάτων.

Το σπίτι της 70χρονης και του 44χρονου τα βράδια “φυλάσσεται” όπως λένε οι περίοικοι από πολλά αδέσποτα σκυλιά τα οποία συγκεντρώνονται εκεί καθώς η 70χρονη τα φρόντιζε. Αν και όταν πλησιάζει άγνωστος είτε πεζή είτε με αυτοκίνητο οι σκύλοι σημαίνουν συναγερμό το βράδυ της στυγερής δολοφονίας κανείς από τους γείτονες δεν άκουσε το παραμικρό.